Væk din hud fra vinterhi ved at opdatere din hudplejerutine.

Den lyse, nye sæson er den dejligste anledning til at opdatere og gentænke din hudplejerutine. Hold dig gerne til dine faste ritualer, men genovervej de enkelte lag for at tilpasse de mere solrige dage og højere luftfugtighed. Her er vores bedste tips til at byde foråret velkommen på din hudplejehylde.

 _________________

- Lav en forårsrengøring på din hudplejehylde. Rengør dine børster, tjek udløbsdatoerne på alle dine produkter, tør flasker og krukker af, gør plads til forandring og nye begyndelser. Du kan med fordel bruge en sæbefri shampoo eller TINY dry brush cleanser til at rense dine børster/ pensler. 

- Måske du kan gøre det samme i din garderobe? Hudens "andet lag". Giv det tøj videre, der ikke længere føles behageligt på din krop, eller som ikke får dig til at føle dig godt tilpas.

Luft ud i dit hjem dagligt, ryst dine dyner, tæpper og puder - skab plads til ny, frisk energi.

Fjern den tørre, døde vinterhud med daglig tørbørstning, ugentlige skrubs eller eksfolierende ansigtsmasker for at hjælpe den sunde og strålende forårshud frem.

[collection1]

Rens din hud grundigt eller prøv at dobbelt-rense efter brug af solcreme. Sådan undgås tilstoppede porer efter dejlige dage i solen med den uundværlige solbeskyttelse. Prøv MUSE cleansing balm, et balancerende, oliebaseret renseprodukt med blødgørende planteolier eller DAZE cleansing lotion, en mild, beroligende rensemælk med plejende og nærende egenskaber. Begge ideelle til den daglige rens.

Få gang i kroppen med træning, der får pulsen op og sveden til at pible frem. Det kan være løb eller dans - din krop elsker enhver form for bevægelse. Motion hjælper med at sætte gang i cirkulationen og giver glød. Samtidig åbner porerne i din hud sig, når du sveder – hvilket naturligt skyller affaldsstoffer ud og uddriver snavs og talg. Det virker næsten som en rensende mini-ansigtsbehandling. Få mere inspiration i vores artikel DO YOU move? 

Når temperaturen stiger, stiger olieproduktionen i huden også hos mange. Derfor har alle ikke behov for en lige så nærende hudpleje, som om vinteren. Skift til en lettere creme eller tag en sommerpause fra ansigtsolien. Check in with your skin, inden du beslutter dig for dagens hudplejeritual.

Nyd lyset! Det er så vigtigt for vores mentale velbefindende. Lad ind i mellem solbrillerne blive derhjemme, og lad det livgivende lys ramme nethinden. Læs mere i vores artikel Derfor er dagslys så vigtigt for dig.

Hav din face mist lige ved hånden for at hjælpe din hud med at holde på fugten og køle den behageligt ned. 

[collection2]

- Beskyt din hud mod solens stråler, og invester i din huds sundhed ved dagligt at bruge solbeskyttelse og have fokus på de essentielle antioxidanter. Vores PRE- & AFTER SUN serum-lotion, SUN ansigtscremer og BB cremer har et højt indhold af med hyaluronsyre og antioxidanter og kan bruges som dit daglige serum og dagcreme. Læs vores DO YOU - After sun ritual her.

Forår og sommer betyder varmere temperaturer og yderligere behov for at holde kroppen hydreret. Mærk altid efter, hvad din krop har brug for. Er du tørstig lige nu?

Plej huden indefra med nærende frugt og grønt, vand og solskins-smoothies. Find din yndlingsopskrift ved at dykke ned i vores pool af inspiration til Skinfood Smoothies.

[collection3]