swirls/blue Created with Sketch.

SKABT MED KÆRLIGHED

Karmameju er et dansk hudplejemærke med hovedkontor i København. Vores produkter er udviklet i tæt samarbejde mellem vores grundlægger Mette Skjærbæk og vores to primære produktionssteder. I England, med vores britiske aromaterapeut og natur-parfumeur samt laboratorium, og sammen med vores bæredygtigt certificerede, økologiske råvareproducent og laboratorium i Italien. Begge producenter deler samme respekt og ansvarsfølelse over for naturen, som vi gør.

 

Økologisk når muligt

Vi tror på naturens egne råstoffer og på balancer opretholdt uden kemikalier. Derfor tilstræber vi at inkludere økologiske ingredienser, hvor det er muligt og med et så højt indhold som muligt. De ingredienser, vi bruger i høje doser i vores creme-, lotion- og vaskebaser, er altid økologiske, såsom aloe vera, sheasmør, olivenolie m.fl.

 

Ikke testet på dyr

Karmameju Skincare er cruelty-free og ikke testet på dyr. Vores etos om at værne om dyrevelfærd går hånd i hånd med EU-reglerne siden 2013, der forbyder test af kosmetiske ingredienser eller produkter på dyr.