Handelsbetingelser

Betaling

Alle priser er inklusive moms og i danske kroner. Vi accepterer Dankort, Visa, og MobilePay. Kontooplysningerne, som du indtaster ved køb af produkter på vores webshop, er ekspederet af Quickpay og vil blive sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL).

Beløbet på din ordre bliver fratrukket din konto, så snart varerne har forladt Karmamejus lager.

Gavekortet er gyldigt i tre år fra udstedelsesdatoen.

 

Ansvar

Hos Karmameju bestræber vi os på at vores website til alle tider er opdateret og fejlfrit. Vi tager dog forbehold for tilfælde af udsolgte varer, trykfejl, prisændringer og uforudsete hændelser.

Karmameju har ansvaret for produkterne indtil de er dig i hænde, hvorefter pakken overgår til dit ansvar. Karmameju kan ikke holdes ansvarlig for ødelagte produkter i din varetægt.

Karmameju opretholder det fulde ejerskab over produkterne indtil den fulde betaling er modtaget.

Karmameju forbeholder sig retten til at ændre og opdatere reglerne og forholdene gældende for denne hjemmeside. Det er derfor op til eget ansvar at holde sig opdateret om mulige ændringer.

Misbrug

Det er ikke tilladt at bruge produktdesigns, produktnavne, billeder eller varemærker præsenteret på siden uden skriftlig tilladelse fra Karmameju. Misbrug heraf vil blive anmeldt.

Misbrug af produkttilbud vil resultere i annullering af pågældende ordre. Vi accepterer ikke ordrer, hvor fremsendte personlige tilbud er delt med andre. Tilbud er kun gældende til den person hvortil tilbuddet er personligt sendt. Tilbud om gratis produkter er personlige og kan ikke overdrages. Vi forbeholder os enhver ret til at enhver tid annullere, afvise og aflyse ordrer, tilbud og kampagner, såfremt der er mistanke eller bevis på brud på ovenstående eller andre betingelser.

Fortrolighedspolitik i forbindelse med ordreafgivelse

Når du bestiller et produkt fra Karmamejus webshop, vil du blive bedt om at indtaste en række personlige oplysninger (navn, adresse, telefonnummer, e-mail og leveringsadresse) inkl. finansielle oplysninger (kreditkortoplysninger eller MobilePay).

Informationen vil alene blive brugt i forbindelse med levering og fakturering, samt ved eventuelle købsrelaterede formål, hvis der for eksempel opstår et problem med din ordre. Ved afgivelse af din bestilling, accepterer du at vi benytter dine oplysninger til disse formål. Læs eventuelt vores privatlivspolitik og kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.