Karmameju er grundlagt af danske Mette Skjærbæk i 1999. Hendes produktudvikling tager altid udgangspunkt i en kompromisløs tilgang til at skabe exceptionelle produkter, som optimerer huden og stimulerer sanserne.

Som grønhjertet visionær indenfor hudpleje, er innovation og integritet essentielt i alt, hun står bag. ”Mennesket først” er hendes nordstjerne og at inspirere til selvkærlighed og egenomsorg er blandt Mettes vigtigste mærkesager.

 

 

”Naturlig sundhed har optaget mig, siden jeg var helt ung. Jeg drages mod naturen, både den ro, som den indgyder og den mirakuløse bioaktivitet, som jeg sådan imponeres af. Karmameju Skincare afspejler min kærlighed til naturen og mennesker - og til naturlig skønhed, sundhed, kropsrespekt, positivt livssyn og den naturlige parfumekunst.

 

Din krop og hud har en medfødt evne til at pleje sig selv, hvis den får de rette betingelser. Således mener jeg, at der er ingen skønhed uden sandhed – eller no beauty without truth

 

Hudpleje og sundhed er én og samme ting for mig. Jeg er overbevist om, at den eftertragtede skønhed opnås gennem næring af kroppen og gode hudplejeritualer. Din krop og hud har en medfødt evne til at pleje sig selv, hvis den får de rette betingelser. Således mener jeg, at der er ingen skønhed uden sandhed – eller no beauty without truth, som er Karmamejus tagline. Skønhed sker holistisk set både indefra og udefra. Det er et vigtigt budskab, som vi altid har haft i Karmameju Skincare.

 

Min færd i hudplejebranchen er unægtelig forbundet med min tro på at give kroppen det, der gør den godt, så sindet kan være glad. Jeg synes, at det er blandt noget af det smukkeste, der findes, når vi mennesker inspirerer hinanden til en bedre hverdag, og jeg ønsker at give noget godt med til flest mulige på min vej. Derfor har vi skabt et Karmameju blogunivers, med nogle af alle de ting, jeg elsker og selv inspireres og fascineres af. Jeg håber, at bloggen vil inspirere dig til at være ekstra gode ved dig selv. BLOG 

 

Hudpleje er for mig meget mere end blot optimering af huden. Det er respektfuldt overfor os selv, når vi bruger tid på os selv. Prioriterer os selv. Under mine foredrag spørger jeg altid tilskuerne, hvem der er den vigtigste person i deres liv? Det er svært for mange at svare ”mig” – og som mor til Mila og Felina, synes jeg også selv, at det er svært at give det svar. Men jeg ved også, at passer jeg godt på mig selv, så er jeg en bedre mor, kæreste, søster, datter, kollega, veninde osv.

 

I den tid, vi lever i, hvor skønhed har mange idealer, tror jeg, det vigtigste, vi kan øve os i, er at tale rigtig pænt til os selv - for hjertet lytter. Tusind tak for jeres opbakning, tillid og dedikation til Karmameju Skincare. Det betyder uendeligt meget for mig.”

 

 

- Mette Skjærbæk,
grundlægger af Karmameju Skincare

 

Instagram @mette_karmameju_skincare