Karmameju SUN – Let it shine

Karmameju SUN er naturlig og effektiv hudpleje med UV-beskyttelse.

Vores kompromisløse tilgang til naturlig hudpleje er udgangspunktet for vores serie af solplejeprodukter. 

Karmameju SUN består af naturlige, mineralske solfiltre som har et transparent udseende og en behagelig følelse, når de smøres på huden. En game changer inden for solcreme - kun baseret på fysiske filtre.

Vores serie af 10 solplejeprodukter manifesterer vores miljøbevidste standpunkt gennem en række plantebaserede SPF-formler, der alle er rige på antioxidanter, er bæredygtigt producerede, veganske og koralvenlige. Karmameju SUN understreger vores miljøbevidste standpunkt med bæredygtigt producerede ingredienser og plantebaserede SPF-formler, der alle er rige på antioxidanter, er veganske og koralvenlige.


Ren, naturlig og effektiv UV-beskyttelse til hele familien. En fusion af skønhed og naturens egen evne til at beskytte og styrke huden.


I samarbejde med vores prisvindende grønne, økologiske landbrug og laboratorie i det sydlige Italien, har vi igennem en årerække arbejdet med at skabe sikker UV-beskyttelse med bæredygtige ingredienser, og det glæder os, at det er lykkedes. 

 


At tage naturlig solcreme ’next level’ har været en drøm for mig i mange år.

Målet var at gøre mineralske solfiltre transparente og nemme at bruge.

Det glæder mig derfor, helt dybt i mit grønne hjerte, at lancere Karmameju SUN. Solpleje, der også er hudpleje med naturlige, økologiske og bæredygtige ingredienser. Antioxidantrig, vegansk, aromaterapeutisk og koralvenlig.

Jeg er så glad for at kunne tilbyde forbrugerne et naturligt solplejevalg - uden silikone, nanopartikler og kemiske solfiltre. Med andre ord: De produkter jeg selv har manglet.

Karmameju SUN er luksuriøs hudpleje med UV-beskyttelse.”

- Mette Skjærbæk, stifter & kreativ direktør i KarmamejuNår du vælger Karmameju SUN 

/ Luksuriøs hudpleje med UVA- & UVB-beskyttelse

/ Koralvenlige, mineralske solfiltre

/ Økologiske og bæredygtige ingredienser 

 

Solpleje, der er hudpleje

Karmameju SUN serien er solpleje og hudpleje i én og samme tube. Luksuriøs og plantebaseret pleje, der hjælper med at beskytte, hydrere, stimulere, nære, styrke og forny huden. Fyldt med rene, naturlige og effektive ingredienser, der yder langt mere end blot UV-beskyttelse. Et højt indhold af bæredygtigt dyrket økologi i et solbeskyttende mix af antioxidanter og high-performance, klinisk dokumenterede ingredienser, der tilsammen gør solserien perfekt egnet til hverdagsbrug.

 

Duften af Sydens sol og sommer

Karmameju SUN er indhyllet i en smuk duftstemning, særligt sammensat for at indfange essensen af Sydens sol og sommer. En opløftende blanding af sprudlende citrusfrugter, kølende mynte og lavendel kendt for dens beroligende, lindrende effekt på huden og sanserne.

Vores dufte blandes i en synergi, hvor de enkelte dufte forstærker hinanden og giver en dyb, berusende og fuldkommen duftoplevelse. De dufte, du nyder i Karmameju Skincare og Karmameju SUN, er altid 100% naturlige. Duften af Karmameju SUN giver følelsen af sol og varme, året rundt.

 

Transparent, mineralsk solfilter

Karmameju SUN er en solplejeserie baseret udelukkende på det fysiske, mineralske solfilter titaniumdioxid, som beskytter huden optimalt uden at tilstoppe porerne. Fysiske solfiltre beskytter mod solens UV-stråler ved at lægge sig på hudens overflade og reflektere UV-strålerne væk fra huden – det er en naturlig, fysisk barriere mellem hud og sollys. Karmamejus innovative SPF-formler er nemme og behagelige at påføre. Vores grønne værdier og vores tilgang til naturlig hudpleje gør de mineralske solfiltre til det eneste rigtige valg af solfilter i Karmamejus produkter. At skabe en bredspektret, transparent og luksuriøs solserie kun baseret på de naturligt udvundne mineralske solfiltre er et vigtigt gennembrud, som vi er begejstrede for at dele med hele verdens solelskere.

 

Læs artiklen Forskellen på fysiske, kemiske og nano-solfiltre