swirls/blue Created with Sketch.

Om os

Karmameju Bioaktive Skincare optimerer din hud med sansevækkende hudplejeritualer og naturens mest effektive ingredienser, der arbejder aktivt i synergi med huden.

Vores formål er ikke kun at skabe synlige resultater for huden, men også at skabe positiv forandring i sindet gennem egenomsorg og bevidsthed omkring hudens skiftende behov. Indefra og udefra.

Vores rødder er skandinaviske, men vi bruger hele verden som vores have og dens arv af hudplejeritualer som vores inspiration.

Naturens dynamiske dufte er en essentiel del af vores DNA, og med dem vil vi gerne inspirere dig til at bruge aromaterapien i hverdagen.

Karmameju er grundlagt i København i 1999 af grønhjertede hudplejevisionær Mette Skjærbæk.

swirls/blue Created with Sketch.

Karmameju loungewear

Karmameju Loungewear redefinerer velvære i hverdagen med ankellange kåber, heldragter, ekstralange tæpper og sokker i blød og varm fleece. Kollektionen er skabt til den skandinaviske livsstil i tidløse designs - ideel til de skiftende sæsoner.

Vores loungewear-kollektion er opkaldt efter bjerge, da vi ønsker at skabe en subtil invitation til et højere niveau af velvære. For os symboliserer bjerge ophøjelse på et fysisk, åndeligt og følelsesmæssigt plan.

Vi er bjergtaget af naturen, og ønsker med Karmameju Loungewear at forlænge tiden brugt i naturen og at højne tiden i hjemmets ro og komfort.

Fleece er det ideelle materiale i kulden: let og isolerende på grund af dets høje luftindhold, varmt og smudsafvisende.