Karmamejus DNA er en førsteklasses serie af aromaterapeutiske hudplejeprodukter. Vi udvikler ren, naturlig og effektiv ansigts- og kropspleje med klinisk dokumenterede ingredienser og sansestimulerende dufte.

Vores passion er at forbedre og styrke din hud. Huden er kroppens største organ. Den skal holdes aktiv og sund, og den skal passes på, plejes og stimuleres både ude- og indefra. Vores produktudvikling er altid drevet af dette; at forbedre din hud og inspirere dig til hudplejeritualer, du vil elske. Og egenomsorg, der vil gøre hverdagen bedre.

Karmameju Skincare er baseret på naturens ingredienser. Formuleringerne er en hybrid mellem naturlige, dynamiske plantestoffer og klinisk dokumenterede, high performance age-defence natur ekstrakter.

Alle produkter er udviklet i et samarbejde mellem Mette Skjærbæk og vores to primære produktionssteder; i England hos vores britiske parfumør og laboratorium, og hos vores økologiske råvareproducent og laboratorium i Italien.

Karmameju er stiftet af danske Mette Skjærbæk

Det, der startede som en god idé i New York, har vokset sig til et anerkendt mærke, kendetegnet ved synlige resultater, kvalitet, ærlighed og den største respekt for mennesket.

”Naturlig sundhed har optaget mig siden jeg var helt ung. Som 16-årig startede min karriere som fotomodel og den førte mig til verdens fjerneste kroge og de største metropoler. Ti år senere vendte jeg hjem til dejlige Danmark med en bred viden om hudpleje, sundhed og med ønsket om at skabe den hudplejeserie, jeg ikke kunne finde på markedet; hudpleje der er naturlig, men også yderst resultatorienteret.

 Karmameju afspejler min kærlighed til naturlig skønhed, sundhed, positivt livssyn og den naturlige parfumekunst. Ti inspirerende år i skønheds- og modebranchen og forløbet ‘Bachelor of Science in Natural Health’ under mine 6 år i New York, blev springbrættet til at stifte Karmameju i København i 1999. Drømmen var at ”redefinere velvære” med udgangspunkt i, at der er NO BEAUTY WITHOUT TRUTH.

Jeg er overbevist om, at den eftertragtede skønhed opnås gennem sundhed og gode hudplejerutiner. Din krop og hud har en medfødt evne til at pleje sig selv, hvis den får de rette betingelser.

Tusind tak for jeres opbakning, tillid og dedikation til Karmameju. Det betyder uendelig meget for mig.”

- Mette Skjærbæk, Stifter & Kreativ Direktør, Instagram @mette_s_karmameju

Vores WE USE symbol angiver et lille udvalg af de mange integritetsrige og effektive ingredienser, vi anvender i Karmameju Skincare. Vi skal som forbrugere kæmpe for, og forvente, at hudpleje ikke må have negative bivirkninger for kroppen. Vi anvender aldrig ingredienser, hvor videnskabelige undersøgelser har sået tvivl om, hvorvidt de kan være skadelige for vores helbred.

Eksklusive, naturlige ingredienser og naturlige dufte har langt højere priser end syntetiske ingredienser, der er skabt i et laboratorium, men for os er valget let; produktet skal være rent, naturligt og effektivt. Økologisk hvor det er muligt. De virkningsfulde dufte i hudplejeserien er 100% naturlige, og indholdet af aktive ingredienser er højt, så produkterne synligt forbedrer din hud.

 

"Hudpleje må betragtes som skinfood; absorberet af kroppen og assimileret af organerne. Naturlig, effektiv, aromaterapeutisk hudpleje er min foretrukkende skinfood".
 
- Mette Skjærbæk

 

Når du vælger Karmameju

REN / NATURLIG / EFFEKTIV HUDPLEJE

/ KLINISK DOKUMENTEREDE INGREDIENSER

/ PARFUMØRSKABTE NATURDUFTE

/ RENE & NATURLIGE PRODUKTER

/ HØJT INDHOLD AF AKTIVE INGREDIENSER

/ AROMATERAPEUTISK EFFEKT

Vi mener, det er vigtigt at forstå, hvad du får, når du vælger det ene hudplejemærke fremfor et andet. Derfor har vi skabt:

Når du vælger Karmameju. Læs mere om vores valg til din hud, her