Et beroligende ritual, som lindrer og hydrerer solkysset hud

 

- Start med at lave dig selv en kølig og hydrerende drik. Vi anbefaler at drikke gelvand eller elektrolytvand med lime, Himalaya-salt og sukker, når vores kroppe længes mest efter vand. Begge siges at være dybt stabiliserende for kroppens væskeniveau. 

- Rens blidt, men grundigt huden i ansigtet med nærende DAZE cleansing lotion eller MUSE cleansing balm og sammen med vores bløde konjacsvamp. Massér renseproduktet på tør hud og rens af med vand og svampen i cirkulære bevægelser. Rens evt. produktet af i bruseren.

 - Tag et forfriskende, lunkent brusebad for at afkøle kroppen og vaske solcreme, sved, salt og snavs af huden. Udover vandets rengørende funktion, kan et brusebad efter en lang dag i solen også føles som en rensende oplevelse for sindet. Hvis du føler for det, kan du skifte mellem koldt og lunkent vand.

- Hvis du har mulighed for det, så tag dit brusebad udenfor eller med et åbent vindue for at mærke den kølige luft på din hud.

- Vask din krop med vores økologiske aloe vera-baserede PROTECT body wash. Duft til den lavendel-beroligende aromaterapi fra dine håndflader med tre dybe vejrtrækninger, inden du vasker kroppen med den SLS-fri skum.

- Dup forsigtigt huden tør med et blødt håndklæde. Undgå at gnide med håndklædet, da huden kan være skrøbelig efter sol.

- Påfør vores barriere-reparerende HERO pH solution på hele kroppen og i ansigtet for at hjælpe med at genopbygge og give huden de optimale forhold for at genoprette sit naturlige fugtniveau.  

- Spray din krop og ansigt med vores lindrende og fugtgivende KISS face mist. Træk vejret dybt. Mærk de små, kølende dråber på huden som sommerregn på en lavendelmark.

- Påfør vores luksuriøse PRE- & AFTER SUN serum-lotion fra top til tå for at berolige, genopbygge og hydrere huden.

- Påfør et tykt lag PRE- & AFTER SUN serum-lotion på ansigt, hals og décolletage, som var det en ansigtsmaske. Lad det blive på din hud, så længe du vil. Hjælp huden med at absorbere produktet ved at massere med blide bevægelser.

- Massér dine læber med nærende CALM balm for at give dem ekstra næring.

- Når PRE- & AFTER SUN er absorberet, kan du anvende din ansigtscreme og/eller -olie som normalt.

- Afslut dit hydrerende aftersun-ritual med frisk honningmelon. En forfriskende og nærende snack, der fremmer hydrering og indeholder hudreparerende C-vitamin. Drik også gerne et stort glas vand, da solen virkelig udtørrer kroppen.

Blev du forbrændt, mens du nød solen? Få vores bedste tip til, hvad du skal gøre, når skaden er sket HER

Det skal du bruge*/

 • Gelvand eller elektrolytvand – se ingredienserne her
 • DAZE cleansing lotion eller MUSE cleansing balm
 • Konjac sponge
 • HERO pH solution
 • KISS face mist
 • PRE- & AFTER SUN serum-lotion
 • CALM balm
 • Frisk honningmelon
 • Et stort glas vand

  * Alle produkter er en anbefaling. Andre lignende produkter eller produkter, der er mere velegnede til din hud, kan bruges i stedet.