Din renserutine er afgørende for, hvordan din hud ser ud og føles. Derfor er det vigtigt at vælge et renseprodukt, der passer til din huds behov. 

Du kan veksle mellem flere renseprodukter til f.eks. din morgen- og aftenrutine, eller du kan vælge at bruge ét renseprodukt, der møder din huds behov alle ugens dage, morgen og aften. Ved at tage stilling til måden, du renser huden på, og hvilke renseprodukter du bruger, gør du det grundlæggende arbejde for at vedligeholde en velbalanceret, smidig og modstandsdygtig hud. 

 

Vælg MUSE cleansing balm, hvis... 

… du har tør hud, dehydreret hud, fedtet hud, velbalanceret hud uden udfordringer, ung eller moden hud. 

MUSE cleansing balm er en fugtbevarende og stimulerende olierens. Den oliebaserede ansigtsrens opløser snavs, makeup og fedt effektivt, men skånsomt fra hudens porer, uden at udtørre hudens overflade. MUSE renser huden med respekt for hudens naturlige fugt- og fedtbalance, og kan med fordel anvendes som et glødgivende og dybdegående renseprodukt året rundt. Rens dybere med MUSE ved at kombinere den med vores mildt eksfolierende HOME SPA - muslin cloth - en vaskeklud til den daglige rens, som hjælper med at forebygge tilstoppede porer.

Læs mere om aromaterapien og ingredienserne i MUSE cleansing balm HER

 

 

Vælg STAR micellar water, hvis…

… du vil have et nemt, blidt renseprodukt, som hurtigt og effektivt renser, toner og fugter i én - uden brug af vand. STAR kan bruges af alle, uanset hvilken alder, eller tilstand din hud har – også hvis du har sart hud.

Med micellar water er der ingen undskyldning for ikke at rense huden, selv på travle morgener eller i de sene nattetimer. Brug den med fordel som makeupfjerner, øjenmakeupfjerner eller som dagligt quickfix renseprodukt.

 Læs mere om ingredienserne i STAR micellar water HER
 

 

Vælg DAZE cleansing lotion, hvis…

… du har sart hud, hud med rødme, inflammeret hud eller hormonelle udbrud, tør hud, velbalanceret hud uden udfordringer, ung eller moden hud.

DAZE cleansing lotion er en klassisk, cremet rensemælk, som renser uden at udtørre hudens overflade. DAZE efterlader huden blød og smidig efter rens, og hjælper med at berolige rødme og irritation i huden. Rens dybere med DAZE ved at kombinere den med vores blide, eksfolierende Konjac svamp, som hjælper med at forebygge tilstoppede porer.

 Læs mere om aromaterapien og ingredienserne i DAZE cleansing lotion HER

 

Vælg NOW micellar foam 03, hvis…

… du har kombineret/fedtet hud, fedtet T-Zone, velbalanceret hud uden udfordringer, ung eller ældre hud.

NOW er en stimulerende og sæbefri ansigtssæbe, som hjælper med at balancere overskydende talgproduktion, rense og sammentrække porerne.

NOW er formuleret med overfladeaktive micellar, som trækker overskydende snavs og fedt væk fra hudens overflade effektivt. NOW er bedst egnet til dagligt brug til fedtet og tilstoppet hud, men kan med fordel anvendes på kombineret hud og velbalanceret hud uden udfordringer i perioder, hvor du f.eks. sveder mere og bruger solcreme dagligt. Rens dybere med NOW ved at kombinere den med vores blide, eksfolierende Konjacsvamp eller vaskeklud, HOME SPA - muslin cloth, som hjælper med at forebygge tilstoppede porer.

 Læs mere om aromaterapien og ingredienserne i NOW cleansing gel HER

 Læs mere om aromaterapien og ingredienserne i NOW micellar foam HER

 

[collection1]

 

Hvorfor skal jeg rense huden dagligt?


Den naturlige cellefornyelse og skældannelse i huden gør at en velbalanceret hud i virkeligheden kan udrette det vigtigste rengøringsarbejde selv. Men ansigtsrens er nødvendigt for vores huds bedste velvære, glød og regenerering i en hverdag, hvor vi bruger makeup, solcreme, og er udsat for forurening og bakterier. Vi anbefaler at rense huden for at fjerne produktrester, døde hudceller, uvelkomne bakterier, forurening og snavs, der kan tilstoppe porerne og skade vores celle-DNA.

Læs mere om, hvordan og hvornår vi anbefaler at rense huden i artiklen Rens med respekt og læs vores artikel Hudplejerutinen – rækkefølgen”, hvis du savner inspiration til hvordan og hvornår du skal bruge dine Karmameju-produkter.

Duft til dine produkter

Aromaterapi er en essentiel og vigtig del af Karmamejus DNA. Vi arbejder med aromaterapi, fordi de ædle og eksklusive dufte har en helt unik og holistisk virkning, der både påvirker vores mentale velbefindende og forbedrer hudens tilstand. Husk derfor altid at dufte til dine aromaterapeutiske produkter, når du påfører dem. Det er en blid, daglig sansestimulering, som er så godt givet ud.

En ny rutine skal have tid til at tilpasse sig og vise resultater. En stor forandring sker ikke overnight. En velbalanceret hud er ca. 4-6 uger om at forny sig, og samme tidsrum skal du give de nye tiltag i din hudplejerutine. 

 

Alt det bedste,

Christina Düsterdich, hudplejeekspert og produktudvikler hos Karmameju