swirls/blue Created with Sketch.

FORANDRING ER I OS, OG VI ER DERFOR ALTID UNDER UDVIKLING.

OM DO YOU

I en tid, hvor vi er overvældede med budskaber om, hvad vi skal og burde gøre, tror jeg kun på en ting: DO YOU – gør dig, gør hvad DU har brug for.

Med omkring 7,8 milliarder mennesker i verden, må der også være omkring 7,8 milliarder måder at gøre det, der er rigtigt på. Der er ikke nogen one-size-fits-all-måde, og min drøm for dig er at finde den perfekte måde for dig. At gøre dig. Hvad din mave, dit hjerte og dit sind har behov for, er din lysende Nordstjerne. DO YOU er en drøm, jeg har for dig og for mig.

/ Mette Skjærbæk

Læs om Mettes DO YOU
swirls/blue Created with Sketch.

“Jeg øver mig i at DO YOU. Som mor, forretningskvinde, familiemedlem, hengiven ven, kæreste osv. finder jeg det med jævne mellemrum svært at føle, hvad mine egne behov overhovedet er. Så jeg praktiserer DO YOU.”

- Mette Skjærbæk, stifter af Karmameju Skincare

se do you bloggen her
swirls/blue Created with Sketch.

En kærlig praksis til at prioritere dig selv

DO YOU KORT

DO YOU kort er en kærlig påmindelse om at prioritere dig selv i hverdagen.

52 Inspirationskort med tankeøvelser og selvkærlige handlinger, skabt for at kærligt minde dig om at stoppe op, se indad og prioritere dig selv i hverdagen. Kortene er fordelt mellem små fysiske gøren, såsom at åbne alle vinduer og udlufte alt man ”gerne vil slippe”. Der er kort, som handler om indre sundhed, såsom at drikke nok vand, kort som inspirerer til hjemme spa-oplevelser, kort som inspirerer til tankeøvelser og meget mere.

shop do you kort

do you-ritual

10 MIN. TRIPLE BRUSH

Et morgenritual med stimulerende tørbørstning af krop og ansigt. Til huden, men også som en kærlig DIG-start på dagen.

Prøv ritualet her

15 MIN. GLOW

Et glødgivende ritual, der vil fortrylle dine sanser med forførende aromaterapi, stimulerende ansigtsmassage og en afstressende åndedrætsøvelse.

Prøv ritualet her

20 MIN. FOOT BATH

Et varmende ritual for dine fødder, som sætter sine spor i resten af kroppen med hudkærlig tørbørstning, afslappende fodbad, blødgørende scrub og selvkærlig ansigtsmassage.

Prøv ritualet her

25 MIN. SLEEP WELL

Et afslappende hjemmespa-ritual, der gør dig klar til søvnen med blid ansigtsrens, beroligende ansigtsmaske og afspændende bad med nærende kropspleje til slut.

Prøv ritualet her

Find vores favorit hjemme-spa-DO YOU-produkter her:

UDVALGTE FAVORITTER