25 minutters sleep well ritual

En opskrift på aftenspa. 

/ Lav spa-stemning med din yndlingsaromaterapi; røgelsespind, duft-diffuser eller duftlys og medbring en kop varm te til dit badeværelse, din hjemmespa.

/ Tænd for din foretrukne, afslappende playliste på ‘Karmameju Skincare’ Spotify.

/ Sig godaften til dig selv i spejlet, og sig noget rart til dig selv. Det er sådan en kærlig hilsen til dit hjerte.

/ Hvis du har makeup på, afrens med STAR micellar water.

/ Massér med DAZE cleansing lotion på ansigt og dekolletage for at berolige, pleje og rense.

/ Lad DAZE blive på huden som en ansigtsmaske for at pleje huden i et par minutter, mens du ordner negle; klipper, filer eller polerer.

/ Afrens DAZE med vores eksfolierende konjacsvamp for forsigtigt at fjerne døde hudceller og fremme cirkulationen.

/ Spray med KISS face mist for at fugte og berolige dine sanser. Stå stille et øjeblik, med lukkede øjne.

/ Påfør nu vores bløde, balancerende DREAM creamy clay mask for at sammentrække porerne og reducere rødme, mens du nyder den beroligende og lindrende oplevelse af nærende økologiske kokosnød og sheasmør på huden.

/ Lad ansigtsmasken sidde i 5-10 minutter, mens du nyder din te. Bevæg dig roligt til musikken og fortæl dig selv, at det snart er tid til søvn. Forestil dig, hvordan du ligger fredeligt og sover.

/ Massér nu hovedbundsspændinger væk med ACTIVATE scalp brush i små cirkulere bevægelser

/ Tag et afslappende brusebad eller karbad: Påfør NOVA salt body scrub på tør hud, inden du tænder for vandet. Brug dine hænder i cirkulære bevægelser til at skrubbe saltet og olierne på huden for at eksfoliere, detoxe, pleje og blødgøre tør hud. Olierne fra vores scrub hjælper med at beskytte huden mod den udtørrende effekt fra det basiske vand. Træk vejret dybt, og inhalér de beroligende dufte.

/ Skyl salt scrub af huden, og fjern DREAM face mask med en vaskeklud. Undgå altid for meget vand i ansigtet, da det udtørrer huden.

/ Vask håret, hvis det er nødvendigt. Vip dine fodsåler op og ned for at afspænde musklerne i anklerne.

/ Olierne fra saltskrubben vil allerede have næret din hud, men for at få ekstra intens hydrering, påfør PEACE body lotion.

/ Giv dig selv en 2 minutters afspændende ansigtsmassage med HEAL face oil. Mærk ansigtets muskulatur med langsomme massagetag på de områder, der har behov for omsorg og pleje. Afslut med de hudplejeprodukter, der passer til din hudtype.

/ Tid til at børste tænder og sige hjerteligt godnat til dig selv i spejlet.

/ Tag vores bløde MOUNT EVEREST badekåbe på. Sid på din sengekant og afslut dagen med vores multifunktionelle ven CALM balm. Varm balmen mellem dine hænder og inhalér de aromaterapeutiske dufte. Lad den beroligende duft af romersk kamille og lavendel, afslappe dine sanser i 4 ”stressfrigivende vejrtrækninger”.

 

Stressfrigivende åndedrætsøvelse 

Træk vejret dybt ind gennem næsen, mens du tæller til 4, hold vejret og tæl til 4, og ånd derefter langsomt ud gennem munden mens du tæller til 4. Gentag 4 gange for at hjælpe med at frigøre uro i nervesystemet.

 

/ Massér CALM balm på dine hænder og fødder som et nærende natritual til tør hud og skrøbelige negle. Tryk det resterende produkt fra dine håndflader på dit ansigt som en fugtbevarende natmaske.

/ Brug KISS face mist som en søvndyssende spray på puden for at afslutte ritualet med en drømmende lavendelduft.

Sov godt… Det skal du bruge*/ 

På badeværelset

& Spotify music appen. Lyt til Karmamejus playlister. 

* Alle produkter er en anbefaling. Andre lignende produkter eller produkter, der er mere velegnede til din hud, kan bruges i stedet.

[collection1]