Det er svært at undgå at se Hanni Gohrs ansigt, når du bliver ramt af Karmamejus billeder - hvad enten det er på et skilt i lufthavnen eller på vores Instagram. Som mangeårig model har hun brugt mange timer i hår- og makeup-stolen, hvilket har gjort Hanni til en selvudnævnt hudpleje-nørd (vi kan bekræfte, at hun ved, hvad hun taler om!). Kaster du et blik på hendes Instagram kan du heller ikke undgå at se et visuelt, kreativt menneske, som bevæger sig i et krydsfelt mellem mode, kunst (Hanni laver sine egne collager), interiør, funky styling og en hverdag, som byder på både landlig sommerhus-idyl og et farverigt storbyliv. Hanni er en muse, vi inspireres af. Nu kan du lære “Karmamejus ansigt” bedre at kende i dette interview - og ikke mindst, få hendes bedste hudplejeritualer.

_________________________ 

Fortæl os lidt om dig selv og din hverdag…

Mine hverdage er forskellige. Der er masser af dage, hvor jeg arbejder hjemmefra på mine collager, men også dage på computeren og telefonen - mest i forbindelse med SoMe. Og så er der dage, hvor jeg skal på skydning. Et såkaldt one-woman-firma. Derfor er jeg glad for at have agenter og en kæreste, jeg kan sparre med - for det har jeg brug for.

Hele sommeren er blevet brugt på Møn, hvor vi har istandsat vores sommerhus. Og vi er stadig ikke færdige. Vi har gjort det meste selv, og det har været udmattende til tider, men tanken om, at vi har en lille perle omgivet af natur, hav og stilhed, hvor vi kan retirere, når vi har lyst, få jord under neglene og drømme om små DIY-projekter, er et stort pinch-me moment. Jeg har altid haft et kæmpe behov for at lave noget med mine hænder. Når mine hænder arbejder, forbindes det kreative flow i min hjerne, og jeg mærker en syntese, jeg ikke kan få på andre måder. Det låser op for indvendige fantastiske processer i mig.

Hvordan ser dit morgenritual ud?

Jeg elsker morgener og at vågne tidligt. Det bedste er sommermorgener, hvor jeg vågner med solen, men ellers stiller jeg mit vækkeur til at have tid inden, jeg skal ud ad døren. Der er en ro om morgenen, jeg har et kæmpe behov for at prioritere. Tiden går dejligt langsomt om morgenen - på alle andre tidspunkter af døgnet går det så stærkt.

Jeg laver altid en kæmpe kande grøn te, som bliver drukket inden, jeg skal noget. Jeg træner så mange morgener om ugen, jeg kan. Jeg varierer mellem hot yoga, løbehold og reformer. Min krop elsker mig, når jeg får trænet min fleksibilitet og muskler.

Hvad består din hudplejerutine af? 

Som udgangspunkt alt, der optimerer hudens fugtindtag og bibeholder fugten. Fugt er essentielt for mig. Derfor også altid en mild rens, dog altid dobbeltrens om sommeren på grund af solcreme og ellers efter behov gennem årstiderne. En ansigtsspray som det første. Jeg bruger KISS mist, som beroliger min sensitive hud samt fugter med hyaluronsyre - nok min yndlingsingrediens i hudpleje. Derfor er det ingen overraskelse, at jeg altid bruger et serum med hyaluronsyre i. Sera er også de produkter, jeg aldrig vil være foruden i hele rutinen. Hyaluronsyre skal ”forsegles” med en creme eller olie ovenpå. Så kigger jeg på min hud den dag, og vurderer, om det skal være en creme, olie eller et mix. Det meste af vinteren er det et mix. I dagtimerne tilføjer jeg C-vitamin serum, CLEAR ansigtsserum, fordi den beskytter mod de frie radikaler, som dannes når vi blandt andet udsættes for solens UV-stråler og forurening. Plus, C-vitamin har en gavnlig effekt på mine solskader.

Hvad er dit bedste skønhedstip?

Jeg har mange, men at opdage milde frugtsyre peels har gjort underværker for mine solskader. Jeg ved, at jeg nok skal leve med dem resten af livet, men tilføjelse af frugtsyre har udvisket dem en del. Og derudover bliver huden så flot, mere glowy og med mindre porer. Apropos solskader: brug altid solcreme. Jeg gør det hele året.

Hvornår føler du dig bedst tilpas?

Jeg ved godt, at vi er på vej ind i efteråret, men jeg har det bedst, når det er varme sommerdage, dagene er lange og lyse, og havet er en dukkert væk. Det er terapeutisk for mig. 

 Hvad bliver du inspireret af?

Jeg bevæger mig jo i en kreativ branche, og jeg elsker specielt, når vi bevæger os ind i kunsten og interiørens verden. Ja, jeg elsker sgu at være omgivet af smukke, sjove ting, elementer som har og fortæller en historie. Nogle af de bedste livsinspirationer er mine rejser, hvor alt er nyt og spændende, hvor et almindelig hjem bliver eksotisk, hvor mad bliver spist med øjnene og dernæst maven, hvor hvert et hjørne er spændende.

Er der noget, du drømmer om?

Jeg drømmer stadig om at skrive en helt bestemt børnebog, eller faktisk mere kreere det visuelle med mine collager. Det er en drøm, jeg har haft i mange år, og den lever indeni mig, men er bange for at tage springet - måske fordi, jeg ikke er helt klar endnu, men en dag kommer den ud.

Hvornår føler du dig sundest?

Fysisk føler jeg mig sund det meste af tiden, men helt klart når jeg træner ofte, føler jeg mig stærkest, og dermed sundest. Fordi jeg føler, at jeg behandler min krop godt ved at motionere den.

Jeg føler mig altid sund mentalt, men derfor har jeg da en masse naturlige øjeblikke, hvor jeg måske græder, og at græde i 5 min. er ofte et godt mentalt redskab for mig: en ventil, der lige bliver løsnet. Hvis jeg stresser over noget, så prøver jeg at vende det indad og tale min hjerne til fornuft. Minde den om, at jeg ikke kan løbe eller lave noget hurtigere af at stresse. Det er sjovt, at jeg skal mindes om det, men det er klart en styrke at kunne berolige sig selv i de fleste situationer.  

Hvordan sørger du for at tjekke ind med dig selv?

Det ved jeg ikke altid, om jeg gør, men jeg prøver, og det er et godt udgangspunkt, hvis jeg må rose mig selv her - og det må jeg. Jeg har lært, og lærer stadig, at sætte grænser, som er en måde at stå op for mine behov og ikke-behov. Det er en proces, men det giver mig styrke. I det daglige, og det kommer til at lyde frelst, sætter jeg pris på de små ting. Lykke er øjeblikke, og intet er for småt at sætte pris på. Lykke er noget af det vigtigste i livet.

Hvad er dine favorit Karmameju-produkter?

MUSE cleasing balm er fantastisk og mild. Jeg bruger den ofte inden, jeg tager en morgendukkert, og vasker det af med havvandet - den bedste følelse. AMAZE hair hydrator dufter så godt og mit altid tørre hår suger den til sig. RECHARGE tørbørsten er et beauty tool, som vækker mig og min krop, og jeg føler, at jeg kan mærke de mindste små blodkar over hele kroppen - et lille rush.

[collection1]