10 minutters tørbørsteritual

En rutine, der kick-starter din dag. 

/ Sid i 3 minutter, før du står ud af sengen om morgenen. Rul langsomt din nakke, skuldre og stræk din krop for at øge blodgennemstrømningen og lindre spændinger. Drik et glas vand. Sig godmorgen til dig selv.

/ Hvis du føler ømhed i kroppen, kan du rulle BLAZE power potion på de specifikke områder. Træk vejret langsomt og dybt for at vække dine sanser med de stimulerende dufte fra salvie, rosmarin og kamfer.

/ Mens du stadig er i sengen, så ræk ud efter RENEW ansigtsbørste på dit sengebord og væk dit ansigt med vores nemme 3 minutters børsteteknik. De lette, stimulerende, dynamiske strøg vil vække din hud og reducere hævelse.

/ Gå ud på badeværelset, din hjemmespa. Mød dine øjne i spejlet, og sig noget rart til dig selv. Det er sådan en kærlig hilsen til dit hjerte.

/ Tænd et stearinlys og din foretrukne musik fra 'Karmameju Skincare' på Spotify for at mærke energien af en ny dag, selvom du har travlt.

/ Tørbørst resten af kroppen med stimulerende BUFF eller RECHARGE kropsbørste i cirka 3 minutter. Hvis du føler dig i tidsnød, kan du blot børste de områder af din krop, hvor du synes, det vil gavne mest.

/ Brug de sidste to minutter på at stimulere din hovedbund med ACTIVATE hovedbundsbørste, mens du vipper op og ned på dine fodsåler. På den måde stimulerer du roden og toppen af din krop samtidigt. 

/ Bare stå et øjeblik, og læg mærke til, hvordan hele kroppen sitrer og vibrerer efter en kick-startende morgenbørstningsrutine.

/ Du kan udvide ritualet med et forfriskende koldt brusebad og energigivende BLAST body wash for at styrke immunforsvaret, føle dig opløftet og booste dit humør.

Det skal du bruge*/

Ved dit sengebord

På badeværelset

& Spotify music appen 

    * Alle produkter er en anbefaling. Andre lignende produkter eller produkter, der er mere velegnede til din hud, kan bruges i stedet.

    [collection1]