Ansigtscreme er det mest essentielle produkt i din daglige hudpleje, fordi den støtter din hud i at beskytte sig imod udefrakommende faktorer såsom udtørring, frie radikaler fra forurening og bakterier. Dertil kommer der mange flere rynkereducerende, smidiggørende og forebyggende fordele ved ansigtscreme. 

____________________________________

Ansigtscreme er det vigtigste produkt i din hudplejerutine, men valget af den rigtige ansigtscreme er ligeså vigtigt som selve vigtigheden i at bruge den. Synes du, at det er svært at vide, hvilken af Karmamejus tre ansigtscremer, du skal vælge? I dette blogindlæg hjælper vores kosmetolog dig med at vælge den, der passer bedst til dig.

Læs evt. blogindlægget Hvilken hudtype har jeg?  

 

Hvilken ansigtscreme skal jeg vælge?

Alle tre Karmameju ansigtscremer indeholder et væld af antioxidanter, som beskytter huden og forebygger for tidlig aldring. De er alle spækket med klinisk dokumenteret fugtgivende hyaluronsyre samt hudstyrkende æteriske olier, high-performance planteekstrakter og blødgørende planteolier. Hver af vores tre ansigtscremer er tilpasset den hud, de er udviklet til at pleje, med ingredienser, som skaber de mest optimale resultater.

VELVET ansigtscreme er den fedeste, mest næringsrige og sheasmør-bløde af vores cremer til ansigtet. Ingredienserne i VELVET er regenererende og understøtter primært den tørre og modne hud, men er også meget velegnet til normal hud.

Du kan læse meget mere om effektive, fugt-boostende og collagen-stimulerende VELVET face cream her.

 

CASHMERE ansigtscreme har en mellemrig, luftig og cremet tekstur. De beroligende ingredienser i CASHMERE styrker den følsomme, sarte hud med tendens til bumser, den stressede eller rødblussende hud, men er også ideel til en normal hud, som ønsker en lidt lettere pleje, f.eks. om sommeren.

Du kan læse meget mere om lindrende, rødmereducerende og styrkende CASHMERE face cream her.

 

SILK ansigtscreme har den letteste konsistens af de tre cremer. Den absorberes let og har en matterende effekt på hudens overflade. Denne creme er ideel til en normal/fedtet hud, fedtet T-zone, fedtet hud med tendens til bumser eller en normal hud, som bare har brug for en helt let creme. Mange mænd har typisk en lidt grovere hud med synlige porer, som producerer mere talg. Til dem er SILK ofte elsket på grund af dens balancerende og sammentrækkende effekt på huden, og fordi den trænger hurtigt ind.

Du kan læse meget mere om de antiinflammatoriske og talg-balancerende ingredienser i SILK face cream her.

 

Du kan med fordel også bruge vores ansigtscremer hver nat. Karmamejus tre ansigtscremer fungerer både som din dagcreme og din natcreme. Du kan altså nøjes med én creme - til både at beskytte din hud i dagtimerne og til at styrke din huds behov i de regenererende nattetimer. Kombinér gerne din creme med en serum, som indeholder aktive ingredienser med en intens, hurtigabsorberende effekt, som stimulerer huden i de dybere lag - og bruges under din ansigtscreme og/eller ansigtsolie for at booste de ønsker, du har til dit hudplejeprogram.

 

Alt det bedste
Christina

 

[collection1] 

Christina er uddannet kosmetolog med 14 års erfaring indenfor hudplejebranchen, både som professionel behandler, og i de seneste 6 år som ekspertformidler af holistisk hudpleje og udvikling af produkter hos Karmameju Skincare.