20 minutters foot bath ritual

En varmende rutine for fødder, krop og sjæl.

/ Forbered dine omgivelser med behagelige nødvendigheder; bløde puder, et tæppe, varm krydret te, stearinlys og tænd for en playliste på ´Karmameju Skincare ’på Spotify.

/ Fyld en balje med varmt vand og tilfør din foretrukne aromaterapeutiske bodywash; QUEEN for kærlighed, PROTECT for ro eller BLAST for energi. Rør rundt i vandet for at skabe skum. Inhalér dybt for at drage fordel af de terapeutiske dufte.

/ Sæt en intention for de næste 20 minutter. Find et ord eller en sætning, der betyder noget positivt for dig, og som du ønsker at have mere fokus på i dit liv. Skriv det ned. 

/ Tørbørst med BUFF eller RECHARGE kropsbørste for at få blodet til at strømme i ben og fødder.

/ Sæt dine fødder i blød i 5 minutter, mens du børster håndfladerne

/ Rul frigivende BLAZE power potion på muskler, der har brug for lindring.

/ Mærk dit ansigt med en langsom og omsorgsfuld 3 minutters ansigtsmassage. Brug din foretrukne Karmameju ansigtsolie. Du kan ikke gøre det forkert, føl dig frem på huden, og vær ekstra opmærksom på ømme muskler og spændinger.

/ Gentag det ord, du har valgt som en intention for dit ritual, mens du masserer

 

Lav en stressfrigivende vejrtrækning:

Træk vejret dybt ind gennem næsen, mens du tæller til 4, hold vejret og tæl til 4, og ånd derefter langsomt ud gennem munden, mens du tæller til 4. Gentag 4 gange for at hjælpe med at frigøre uro i nervesystemet.

 

/ Tag dine fødder op af vandet, og skrub dem kærligt med din yndlings Karmameju saltskrub. Når du er færdig, sæt dine fødder tilbage i fodbadet i et par minutter, mens du gør ingenting. Bare sid i stilhed, måske luk øjnene.

/ Tør dine fødder grundigt, frottér den tørre hud.

/ Smelt nu vores varmende BOOST balm mellem dine hænder og giv dig selv en stimulerende fod- og benmassage. Sørg for at inhalere den rensende, frigivende aromaterapi.

/ Afslut ritualet i et par bløde COZY sokker og med fødderne oppe, måske mens du læser en bog eller tager en regenererende lur. 

Det skal du bruge*/

  • En kop varm te
  • Et varmt og blødt sted at sidde
  • Et håndklæde
  • En balje til fodbadet
  • Et stykke papir og en blyant

& Spotify music appen 

* Alle produkter er en anbefaling. Andre lignende produkter eller produkter, der er mere velegnede til din hud, kan bruges i stedet.

[collection1]