15 minutters glow ritual

En opskrift på glød.

/ Lav spa-stemning med din yndlingsaromaterapi; røgelsespind, duft-diffuser eller duftlys og medbring en kop varm te til dit badeværelse, din hjemmespa.

/ Mød dine øjne i spejlet, og sig noget dejligt til dig selv. Det er sådan en kærlig hilsen til dit hjerte. 

/ Hvis du har makeup på, afrens med STAR micellar water.

/ Smelt MUSE cleansing balm mellem håndfladerne, og påfør den bløde olie på dit ansigt og dekolletage.

/ Inhalér de aromaterapeutiske dufte fra dine hænder. Lad den kærlige duft af appelsin, jasmin, rose og sandeltræ fortrylle dine sanser med en stressfrigivende åndedrætsøvelse.

 

Stressfrigivende åndedrætsøvelse

Træk vejret dybt ind gennem næsen, mens du tæller til 4, hold vejret og tæl til 4, og ånd derefter langsomt ud gennem munden, mens du tæller til 4. Gentag 4 gange for at hjælpe med at frigøre uro i nervesystemet.

 

/ Massér nu ansigt og dekolletage for at stimulere, rense og pleje. Du kan ikke gøre det forkert, føl dig frem på huden, og vær ekstra opmærksom på ømme muskler og spændinger.

/ Fugt dine fingerspidser med lunkent vand og fortsæt med at massere, mens olien omdannes til en rensende mælk. Vask den af med en fugtig, varm vaskeklud.

/ Påfør vores enzymrige, sorte vulkansand PROUD exfoliating mask på ansigt og dekolletage. Lad enzymerne arbejde på din hud i 5 minutter.

/ Mens du venter, rul BLAZE power potion på din nakke og skuldre i langsomme, cirkulære bevægelser for at frigøre spændinger og øge blodgennemstrømningen.

/ Brug vand på fingerspidserne eller et par glødgivende dråber GLOW face oil til at opløse ansigtsmasken på din hud. Eksfolier huden forsigtigt med det sorte vulkansand. Vær ekstra grundig omkring næse og hage og ekstra forsigtig omkring øjne og kinder. Vask af med en fugtig, varm vaskeklud.

/ Stræk armene op mod himlen. Mærk din krop fra fodsåler til fingerspidser.

/ Spray LOVE face mist på din fugtige varme hud for at fugte og forberede huden til din daglige hudplejerutine. Vi anbefaler vores stimulerende og næringsrige ansigtsserie 01 til tør/normal vinterhud

Det skal du bruge*/

På badeværelset

    * Alle produkter er en anbefaling. Andre lignende produkter eller produkter, der er mere velegnede til din hud, kan bruges i stedet.

    [collection1]