Fra antiperspirant deodorant til naturlig deodorant

På trods af hvilke myter du muligvis har hørt, så kan naturlige deodoranter være mindst ligeså effektive til at eliminere lugt som konventionelle deodoranter. At vælge deodorant er måske det vigtigste valg, du tager blandt alle dine hudplejeprodukter, da der under dine arme er direkte kontakt med kroppens vitale, udrensende funktioner. Der er mange fordele ved at gå fra antiperspirant deodorant og tilbage til naturlig: At vælge naturlig deodorant er at tage et valg, som arbejder med vores krop, fremfor imod den. Vend tilbage til den naturlige balance i armhulen. Her er alt, du skal vide.

______

SVED ER GODT
Man kan ikke tale om deodoranter, uden at tale om sved. Anti-sved synes at være mange menneskers målestok for, om en deodorant kan passere den svære mållinje.
 
At svede er din krops naturlige afkølingssystem, som regulerer kropstemperaturen: Dit sved udskilles gennem porerne, og fordufter på ydersiden af din hud, hvilket hjælper dig med at køle ned, samtidig med at de mange affaldsstoffer i kroppen udskilles. 

 

[collection1]

ALUMINIUM FINDER MAN OFTE I ANTIPERSPIRANTER - MEN HVAD ER EN ANTIPERSPIRANT HELT PRÆCIST? 
Som ordet indikerer, så betyder antiperspirant ‘anti-sved’. En antiperspirant deodorant er med til at reducere svedproduktionen med aluminiumssalte, en aktiv ingrediens som distribueres på hudens overflade med gele, som tilstopper porerne, og dermed blokerer sveden fra at perspirere.

En naturlig deodorant hjælper dig med at eliminere uønsket lugt, men tillader stadig din armhule at perspirere.

En naturlig deodorant hjælper dig med at eliminere uønsket lugt, men tillader stadig din armhule at perspirere. Det er måske en ting, man skal vænne sig til, hvis man har været vant til antiperspirant: Deodoranter med naturlige ingredienser hjælper dig af med lugten med naturlige ingredienser, men vil ikke holde din armhule komplet tør, da den ikke tilstopper porerne. Lidt fugt er godt - det er et tegn på en sund og balanceret krop.

EN HUDPLEJENDE ROLL-ON - INGREDIENSER SOM GØR NOGET GODT
Går man tilbage til naturlig, vælger man naturlige, plantebaserede ingredienser, som plejer den sarte hud i armhulen, og forbedrer hudens tilstand. Både SOFT natural deodorant og BREEZE natural deodorant indeholder ingredienser såsom E-vitamin og agurkeekstrakt, som blødgør og lindrer sensibel hud, så irritation og rødme undgås. En irritationsfri armhule giver både en tættere og længerevarende barbering.

Naturlige deodoranter skiller sig ud ved ikke at indeholde aluminium, alum, triclosan, silikone mineralsk olie, parabener og andre kemikalier, man finder i konventionelle deodoranter.

VÆLG MELLEM BREEZE OG SOFT
Vi mennesker har alle forskellig kropskemi, og dermed forskellige behov, når det gælder valget og effekten af en deodorant. Der kan være stor forskel på svedproduktionen, men også alder, kost og motion kan påvirke svedudskillelsen. Som med alle andre hudplejeprodukter er du nødt til at prøve dig frem, og finde din favorit.

Deodoranterne er ikke-hvidtende, aliminiumsfri og med svedabsorberende egenskaber, som ikke hindrer hudens vitale, udrensende funktion

Både SOFT og BREEZE natural deodorant er parfumefri - men med naturlige plante-dufte. Uden stimulerende æteriske olier sikrer vi bedst muligt en lindrende oplevelse med vores deodoranter - selv efter barbering og for helt sarte armhuler. Deodoranterne er ikke-hvidtende, aliminiumsfri og med svedabsorberende egenskaber, som ikke hindrer hudens vitale, udrensende funktion, eller forstyrrer kroppens naturlige balance.

SOFT er formuleret med svedabsorberende rispulver, mens BREEZE er formuleret med mikrobiom-beskyttende zinc complex. SOFT har en mild duft af salvie- og magnoliaekstrakt, mens BREEZE har en frisk duft af agurkeekstrakt.

HOW-TO
At skifte til en aluminiumsfri deodorant kan kræve tilvænning for nogle. Vi anbefaler derfor at tillade kroppen cirka to uger til at vende sig fra at bruge antiperspirant. Da svedkirtlerne ikke længere blokeres, kan din krop intuitivt overkompensere ved at perspirere mere i starten. Vær tålmodig. Kroppen vil snart vende tilbage til sin naturlige balance og dit naturlige udgangspunkt for hvor meget og hvordan, din krop perspirerer, hvis den ikke er påvirket af den antiperspirante effekt. 

Du kan hjælpe armhulen tilbage til naturlig, ved dagligt at vaske med en blød konjacsvamp, undgå syntetiske tekstiler i din påklædning, og opfriske armhulen med vand og et par rul i løbet af dagen, hvis nødvendigt. At gå tilbage til naturlig kan kræve tålmodighed for nogle, dog ikke for alle; det handler alt sammen om din personlige kropskemi og matchet mellem deodorantens sammensætning af ingredienser og din armhule.

/ Ryst altid inden påføring, så de virksomme ingredienser fordeles i produktet.
/ Påfør på rene, tørre armhuler efter bad. 
/ Påfør BREEZE eller SOFT, så produktet dækker hele armhulen.
/ Lad produktet tørre, før du klæder dig på.