I en tid, hvor vi er overvældede med budskaber om, hvad vi skal og burde gøre, tror jeg kun på en ting: DO YOU – gør dig, gør hvad DU har brug for.

Med omkring 7,8 milliarder mennesker i verden, må der også være omkring 7,8 milliarder måder at gøre det, der er rigtigt på. Der er ikke nogen one-size-fits-all-måde, og min drøm for dig er at finde den perfekte måde for dig. At gøre dig.

Hvad din mave, dit hjerte og dit sind har behov for, er din lysende Nordstjerne.

DO YOU handler om at finde den indre selvforbindelse til det, der giver dig det, du har brug for, for at være dig. Hvad vil du gerne gøre, lige nu? Det kan lyde egoistisk at tænke sådan, fordi vi måske som børn blev lært at ”tænke på andre før os selv”, hvilket er kærligt og velment, men først når vi har checket ind med os selv. Du burde altid komme først. Du er den vigtigste person i dit liv, og vi drømmer om, at det er dig der står forrest på den smukke scene: DIT liv.

Tilfreds med dine valg.

I nydelse af nuet.

Rolig i dine tanker.

Tilstede i dine handlinger. 

DO YOU i modsætning til DOING OTHERS. Når du først og fremmest DO YOU, er det, du kan tilbyde andre, så meget større. Du vil blomstre og vokse, jo mere lytter du til dig selv. Hvilket virkelig er smukt i sig selv.

At lytte til vores intuition, at vende energien og fokusere indad, kan være den sværeste udfordring af alle. Dog vil det ofte også være her, hvor de største glæder sprudler og lever. 

Igennem hele livet øver vi os. Nogle dage imponerer vi os selv, andre dage skuffer vi os selv for ikke at opfylde de intentioner, vi havde sat os. Og det er lige præcis sådan, det skal være. Hver dag øver jeg mig, velvidende at jeg aldrig vil nå det endelige mål for min personlige udvikling. For livet hvirvler os rundt og vender os på hovedet, helt naturligt.

Måske hvis vi levede stille, i ensomhed, i naturen, ville vi blive mindre påvirket af forventningerne fra vores omgivelser - men stadig forandrer vores hormonbalance, månens position og de skiftende årstider os. Forandring er i os, og vi er derfor altid under udvikling. 

Jeg øver mig i DO YOU. Jeg er ikke en manifestation af DO YOU. Jeg øver mig. Som mor, forretningskvinde, familiemedlem, hengiven ven, kæreste osv. finder jeg det med jævne mellemrum svært at føle, hvad mine egne behov overhovedet er. Så jeg øver mig.

Hvis du har lyst, så læs med i artiklen her, hvor jeg deler nogle af de DO YOU-ritualer, jeg holder af at praktisere.

Når jeg prioriterer mig, hviler et blødt smil mere naturligt på mine læber - også indeni. Når jeg behandler mig selv med respekt og med de elementer, jeg har brug for, føler jeg mig roligere og mere til stede, glad og mere tilfreds. Tankevækkende er det virkelig at finde ud af, at hvad jeg har brug for, ofte er de simpleste små ting.

Så, hvad har DU brug for? Hvad forbinder dig med dine inderste behov? Hvad får dig til at holde fokus på at prioritere DIG? Hvad er de små daglige ting, der får dig til at føle dig beriget? Der findes ingen one-size-fits-all, derfor er vi alle frie til at lytte nøje efter, hvad hjertet fortæller, for det ved, hvad vi har brug for.

Jeg håber, at når du går i seng i aften, kan du hviske kærligt til dig selv: I dag GJORDE JEG MIG. 

DO YOU er en drøm jeg har for dig, og for mig.

Alt det bedste,

Mette