Vil du med på bølgen?

Jeg er vældig glad for at have fået skinfood smoothies ind i min hverdag som morgenmad. Det fungerer perfekt for mig og min familie, og det er en nem måde at sikre, at vi får en masse gode, næringsrige fødevarer i vores kroppe, hver dag.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig i gang med at lave smoothies, og vi har derfor været i køkkenet for at skabe forskellige smoothieopskrifter til dig.

Målet var at lave nemme opskrifter, som er lette at gå til, og med ingredienser, som er overkommelige i pris og tilgængelige i et almindeligt supermarked. Det er blevet til 4 smoothieopskrifter, som alle er fyldt med sunde og gavnlige næringsstoffer for din krop og hud.

Se for eksempel opskriften på denne regenererende A-vitamin-smoothie.

Bliver du glad for smoothieopskrifterne, kan du begynde at eksperimentere med flere forskellige ingredienser i form af andet frugt og grønt, nødder og frø, krydderier, urter, pulver, olier og væsker. Der er ingen regler. Du kan komme alt det i, du elsker. Det handler bare om at prøve sig frem! Måske skal du søde dine smoothies i starten med en del frugt, og så kan du skære ned på det søde, når du har vænnet dig til den nye smag og konsistens.

Få gode idéer til, hvad du kan putte i dine smoothies her.

Den indvendige hudpleje

Smoothies er en af de nemmeste måder at indtage en masse gode næringsstoffer, der styrker kroppens organer og funktioner. Næringsstofferne er din indvendige skønhedspleje til hud, hår og negle. Der er så fin kropsrespekt i at starte dagen med madvarer, som styrker kroppens organisme. Jeg tror på en balance mellem sundhed og livsnydelse - uden skyggen af skyldfølelse. Den såkaldte 80/20 balance. 80% kropsrespekt og 20% af lige det, man har lyst til.

Alle Karmameju smoothieopskrifter er gode for huden. For med hudpleje er det ganske simpelt – det, der er godt for vores sundhed, er ligeledes godt for huden - kroppens største organ.

Jeg håber, at opskrifterne kan hjælpe dig til at få mere naturlig sundhed ind i din hverdag. Rigtig god fornøjelse!

Alt det bedste,

Mettw