Er der forskel på BUFF tørbørsten og den ioniske RECHARGE tørbørste?

Et langt stykke hen ad vejen har begge tørbørster de samme hudforbedrende og kropsstimulerende egenskaber.  

Dette gør begge børster

/ Afhjælper tør hud på kroppen

/ Fjerner døde hudceller uden at beskadige huden

/ Reducerer og forebygger cellulite

/ Styrker huden og gør den mere spændstig

/ Øger energiniveauet

/ Stimulerer kroppens nervesystem, blodcirkulation og lymfesystem

/ Minimerer væskeophobninger i kroppen

Dette gør RECHARGE ionisk tørbørste yderligere

Danner negative ioner direkte på huden gennem naturlig friktion. Negative ioner accelererer transporten af ilt til vores celler og kropsvæv. De gør samtidig lymfekirtlerne i stand til at afgifte blodet og øger derved hudens modstandsdygtighed. Negative ioner afbalancerer elektromagnetiske energier i din krop, som sætter skub i udskillelsen af affaldsstoffer.

Hvilken børste skal jeg vælge?

BUFF er en blødere tørbørste, der er særligt velegnet til nybegynderen, sensitive hudtilstande samt teenagere, børn og baby’er. 
RECHARGE er en lidt hårdere børste, men den er stadig blød og behagelig når lette, dynamiske strøg anvendes. Den er velegnet til alle, der synes det føles rart.

Du kan også vælge BUFF & RECHARGE - long handle er de samme perfekt afstemte kropsbørster, som dem du kender, blot med et svunget lang greb for bedre fleksibilitet. Nu kan du nemmere nå ryg, baller og fødder. Det er en smagssag, om man bedst kan lide den ene eller den anden type greb, og om man foretrækker at have den hængende eller stående. BUFF LONG HANDLE er også rigtig velegnet til børn, da den er lidt nemmere at holde på. 

Begge børster er rigtig gode tørbørster af højeste kvalitet, som hurtigt giver resultater  
Man kan ikke “vælge forkert”, når man vælger børste, da der er så mange gode egenskaber uanset om man anvender den ene børste eller den anden.

Glem ikke ansigtet

Det er ikke hensigtsmæssigt at bruge kropsbørsterne på ansigt, hals og dekolletage, da huden her er særligt fin. Vores bløde og skånsomme tørbørste til ansigtet, RENEW, eksfolierer effektivt huden, stimulerer blodcirkulationen og bindevævet, og vækker ansigtet efter søvn.

Vores råd til at hjælpe dig med at vælge

Ønsker man ekstra energi og øget iltoptagelse er RECHARGE, vores luksusbørste, det rette valg. Og er du vant til at tørbørste kroppen, så anbefaler vi at gå direkte til RECHARGE fra start, da det er den ypperste børste indenfor tørbørstning. 

BUFF derimod er det sikre valg til alle, store som små. Og den ideelle børste til følsom hud.

Tip: Brug vores TINY Cleansing tool, en rensebørste til din tørbørste efter eksfoliering for en nemmere og mere effektiv rens. Understøtter en kontinuerlig, god hygiejne og passer til alle typer Karmameju børster - også den ikke vaskbare RECHARGE. 

Læs mere om hvad tørbørstning gør for lymfesystemet, for huden, for blodcirkulationen og for nervesystemet i Mette Skjærbæks artikel “Derfor tørbørster jeg”.

Har du andre spørgsmål til tørbørstning, dine hudplejerutiner eller vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@karmameju.com eller på telefon +45 3887 5513.

[collection1]