Børst dig frem til at mærke forskellen efter kun 7 dage

A holistic approach to beauty 

Hvad sker der egentlig med huden og sindet, når man tørbørster hver dag i 7 dage? 

Karmameju-tørbørsterne er blevet klassikere, og tusindvis af forbrugere har gjort tørbørstens vanedannede strøg til en fast del af rutinen, fordi de mange fordele kan ses og mærkes, og kan synes som et savn, når man ikke har fået det gjort. Det kaldes et "ritual" af en årsag. De 7 dage er, hvad vi mener, der skal til, for at kunne opleve mærkbar forskel. Efter dette bliver det kun bedre. Nogle ville endda sige, at det bliver en afhængighed. 

Vi udfordrer dig til at prøve vores 7 days dry brushing challenge.

Hvorfor tørbørste? 

Din hud har over 4 mio. berøringsreceptorer. Med andre ord: 4 mio. grunde til at børste din hud. Regelmæssig tørbørstning skaber hurtigt synlige resultater. Der er et væld af fordele ved det stimulerende ritual, som kun kræver, at du bruger 2-3 minutter af din dag for at mærke forskellen.

/ Fjerner døde hudceller, uden at beskadige huden

/ Afhjælper tørhed

/ Øger energiniveauet

/ Gør huden mere spændstig

/ Bidrager til reducering/forebygning af cellulite

/ Stimulerer kroppens nervesystem, blodcirkulation og lymfesystem 

Få tingene i bevægelse igen

At føle sig energiforladt, træt og sløv kan indikere, at lymfesystemet er blokeret eller overvældet af stress og forurening. Tørbørstning af huden er en udemærket måde at stimulere hele lymfesystemets aktivitet ved at arbejde på overfladen først og fremmest: Tørbørstning hjælper med at fjerne gammel, død hud og åbner porerne, hvilket tillader huden at detoxe, og forbedrer hudens overflade. Den blide stimulering af hudens øverste lag fremmer produktionen af ​​kollagen og elastinfibre, så kropsbørstning kan hjælpe med at reducere cellulite. 

Tørbørstning er derudover energigivende og beroligende på samme tid. De dynamiske strøg over huden stimulerer både blodcirkulationen, nervesystemet og lymfesystemet, hvilket giver den skønneste pulserende følelse i kroppen - kroppen vækkes til live. På samme tid, er det selvkærlige ritual næsten meditativt med sine gentagne, sansestimulerende strøg hen over hele kroppen.

 

Det ældgamle skønhedsritual som aldrig bliver for gammelt

Et ritual videregået i arv gennem århundreder, og i århundreder fremover. I følge bedstemødre og de ældgamle egyptere, er tørbørstning den klassiske måde at eksfoliere huden på og hemmeligheden bag en hud fuld af vitalitet og glød. Det, som vi hæfter os ved, er de mange tilbagemeldinger vi får fra vores forbrugere, der oplever, hvordan deres hud fremstår mere spændstig og ensartet ved regelmæssig tørbørstning:

“Min bedste Karmameju-oplevelse er nok, da jeg købte RECHARGE tørbørste! Den giver simpelthen den dejligste hud, og man føler faktisk, hvordan ens hud kommer til live.”  - Elise, 29 år

“For pokker da, en lækker hud jeg får af denne tørbørste! Har aldrig haft så blød og pæn hud på benene før…” - Nanna, 30 år

“I formår at bidrage til min hverdag hver morgen. Det er derfor, jeg springer ud af sengen 15 minutter før, så jeg kan nå tørbørstningen med RECHARGE og få nydt min morgen-hudpleje-rutine. Jeg bliver bare glad, og vil ikke være foruden jeres produkter.” - Line, 24 år 

A holistic approach to beauty

Når alt kommer til alt, oplever vi, at folk simpelthen har det bedre, efter de tørbørster - genoplivet og summende med fornyet energi og velvære. Tørbørstning er en praksis som taler ind i Karmamejus princip om a holistic approach to beauty. Vi mener, at tørbørstning er en selvkærlig praksis for sjælen og sindet. Ritualet fungerer næsten meditativt med sine gentagne, sansestimulerende strøg hen over hele kroppen. Derudover opnås en mærkbar oxytoxin-effekt (oxytocin er et kærlighedshormon) ved at berøre hele hudoverfladen dagligt. I en tid, hvor mange lever alene, er tørbørstning også relevant på dette punkt. 

Det er aldrig for sent at starte med at tørbørste… men hvorfor vente? 

Få en god vane ind under huden ved at tørbørste den 

- mærk forskellen allerede efter 7 dage. 

MØD VORES BØRSTER

[collection1]