Bæredygtighed, økologi og verdenshavene

Karmameju SUN er produceret i samarbejde med vores prisvindende, økologiske landbrug og laboratorie i det sydlige Italien. Et samarbejde vi er meget stolte af på grund af deres høje miljømæssige standard og deres dedikation som certificeret bæredygtig virksomhed.Bæredygtige ingredienser og respekt for koralrevet

Passioneret, ihærdigt og innovativt har vores italienske producent arbejdet med produktudviklingsteamet hos Karmameju for at lykkes med at skabe de produkter, vi ikke selv kunne finde på markedet.

Det er helt unikt, med egne øjne, at se råvarerne blive høstet på de økologiske, solbeskinnede marker. For derefter at følge den fine og skånsomme forarbejdning, som bliver til ingredienserne i Karmameju SUN: At se den friske aloe vera blive skåret og indenfor to timer være presset og klar til formulering med de øvrige ingredienser. At slentre i olivenlunden under de smukke, mange hunderede år, gamle oliventræer. At dufte den friske citrus, lavendel og mynte, som så ægte duftformidles igennem produkterne. Dét er det tætteste, man kommer på at skabe skinfood til huden - når ingrediensernes integritet er så komplet.

Karmameju SUN er produceret med respekt for koralrevet. Vi anvender kun mineralske filtre til UV-beskyttelse. Solplejeprodukterne manifesterer vores miljøbevidste standpunkt gennem en række plantebaserede SPF-formler med bæredygtige ingredienser, der alle er rige på antioxidanter, er veganske og koralvenlige.