begrænset tilbud

KØB 3 BETAL FOR 2 PÅ AL SUN

Kollektions navn

swirls/blue Created with Sketch.

OM Karmameju SUN

Naturlig og effektiv hudpleje med UV-beskyttelse

Vores kompromisløse tilgang til naturlig hudpleje er udgangspunktet for vores serie af solplejeprodukter.

Karmameju SUN består af naturligt udvundet, mineralske solfiltre som har et transparent udseende og en behagelig følelse, når de smøres på huden. En game changer inden for solcreme - kun baseret på fysiske filtre.

Vores serie af 10 solplejeprodukter manifesterer vores miljøbevidste standpunkt gennem en række plantebaserede SPF-formler, der alle er rige på antioxidanter, er bæredygtigt producerede, veganske og koralvenlige.

Shop sun

PRISVINDENDE PRE- & AFTERSUN

"Kølende serum-lotion fra en helstøbt serie til at opnå fugtmættet hud. Antioxidanter, blødgørende planteolier og hyaluronsyre giver fugt og styrke før og efter solbadning, men vi dommere vil bare gerne bruge den hele tiden. Vi ønsker os nu en kæmpestor dunk med denne luksuriøse PRE- & AFTER SUN."

- Dommernes ord om Årets Kropsplejeprodukt - Luksus ved Danish Beauty Award 2021

swirls/blue Created with Sketch.

til hele familien

Solpleje, der er hudpleje

Karmameju SUN serien er en fusion af solpleje og hudpleje. I serien finder du både solcreme og aftersun til ansigt og til krop. Luksuriøs og plantebaseret pleje, der beskytter, hydrerer, reparerer og fornyer huden. Et højt indhold af bæredygtigt dyrket økologi i et solbeskyttende mix af antioxidanter og high-performance, klinisk dokumenterede ingredienser, der tilsammen gør solserien perfekt egnet til hverdagsbrug og til hele familien. Karmameju SUN er indhyllet i en smuk duftstemning af Sydens sol og sommer, men vi har også et dermatologisk og parfumefrit alternativ til børn og dem, som ønsker solpleje uden duft.

Shop sun
swirls/blue Created with Sketch.

Bæredygtigt, grønt samarbejde

Solserien er produceret i samarbejde med vores bæredygtigt certificerede, prisvindende og økologiske råvareproducent og laboratorium i det sydlige Italien.
Et samarbejde vi er meget stolte af på grund af deres høje miljømæssige standard, der deler samme respekt og ansvarsfølelse over for naturen, som vi gør.

Læs mere her