Er du bare en smule beauty-interesseret, har du sikkert hørt om ingrediensen hyaluronsyre, hvis fugttiltrækkende og -bindende evner for længst har taget hudplejeindustrien med storm. 
Men vidste du, at hyaluronsyre i højere og højere grad også bruges indenfor hårpleje?
 I denne artikel dykker vi ned i fremtidens hårpleje, hvor ingredienser inspireret af hudpleje baner vejen for en ny æra for hårpleje.

______________________________________________


‘Skinification’

En ny tendens florerer indenfor hårpleje. ‘Skinification’ repræsenterer fusionen mellem hudpleje og hårpleje. Det markerer en ny æra for pleje af både hår og hårbund, hvor inspiration hentes fra hudplejerutiner og ingredienser, som vi traditionelt kender fra hudpleje, herunder de potente og hypede ingredienser: hyaluronsyre, niacinamid og ceramider. Men vi ser også et stigende fokus på vitaminer og mineraler, som beauty-entusiaster i høj grad søger efter for at opnå de samme fordele i deres hårpleje.

Dette sker blandt andet grundet den stigende interesse i hårbundspleje - for man kan ikke tale om hårpleje uden at tage hensyn til huden i hårbunden. I virkeligheden bør vi overveje at omdøbe hårvask til hårbundsvask, for når du vasker dit hår, er det faktisk hårbunden, der er vigtigst at få renset.

Læs mere i artiklen ‘20 hårtips’. 

Fugtmagneten hyaluronsyre

Inden vi udforsker hyalyronsyrens funktion i hårpleje, er det vigtigt at forstå hyaluronsyrens udvikling indenfor hudpleje. Hyaluronsyre (HA) er en gel-lignende masse, som findes naturligt i hudens bindevæv, som sikrer at huden holdes hydreret. Hyaluronsyre har en enestående evne til at tiltrække og holde på massive mængder væske. Kort sagt: Fugtmagneten hyalyronsyre er et lyntog til hud, der både ser mere fyldig, velhydreret og friskere ud - og har derfor retmæssigt fået sit ry for at være en vaskeægte hudplejehelt. 

Men hvordan kan man overføre hyaluronsyre til hårpleje?

Karmamejus klinisk dokumenterede hyaluronsyre er blot et eksempel på vores mange ingredienser udvundet med innovativ bioteknologi, som du finder i en bred vifte af vores produkterHyaluronsyre - en game-changer indenfor hårpleje

At integrere hyaluronsyre i hårplejeprodukter bringer en række fordele med sig. Ligesom det gør godt for huden, har hyaluronsyre evnen til at tiltrække og bevare fugt i håret og i hårbunden:

Hydrerer håret
Hyaluronsyre virker på hårfibrene på samme måde som på huden, idet den tillader hårfibrene at absorbere og forsegle fugt fra produkter og fra vand - forestil dig hyalyronsyre som et stort glas vand til dit hår.

Reducerer krus og tilfører glans
Hyaluronsyre hjælper også med at forsegle hårstråets ydre lag, hvilket reducerer kruset hår og i stedet booster det med sublim glans. 

Giver fylde og volumen til håret
Hyaluronsyre har en fyldegivende effekt - særligt gavnligt for tør og beskadiget hår. Den volumegivende effekt kan anvendes til at tilføre fylde ved hårrødderne - fordelagtigt for skandinavisk hår. 

Karmamejus bioaktive hyalyronsyre i HALO hårmaske består af flere forskellige molekylestørrelser, der trænger dybt ind i hårstråets forskellige lag og efterlader et dokumenteret højere niveau af fugt, holder på fugten i håret, reducerer krus og tilfører volumen, glans og blødhed.
Dette er særligt gavnligt for dem, der kæmper med tørt, kruset eller beskadiget hår, da hyalyronsyren arbejder på at genoprette og opretholde optimale fugtniveauer. 

Dog har ALLE hårtyper har godt af at tilføje hyaluronsyre i deres hårplejerutine.Karmamejus serie af hårpleje

Karmamejus bioaktive pleje og stylingprodukter til håret er udviklet med samme kompromisløse tilgang til valget af naturlige ingredienser som vores hudplejeprodukter. 

Alle produkterne er nøje sammensat med et højt indhold af vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer, som sørger for at få det fulde potentiale frem i dit hår.

Fri for silikone, sulfater, parabener og mineralske olier - udviklet til alle hårtyper.

Care for your hair as you do for your skin

[collection1]