Vi anbefaler, at du supplerer din hverdagsrutine med eksfoliering og maskepleje.

Med double og triple masking giver du dig selv en mini-ansigtsbehandling derhjemme. Skab en dejlig stund på badeværelset, tænd for musikken på Spotify med Karmameju Skincare, lav en god kop te og gør klar til at se din hud blive synligt glattere, mere ensartet og gennemfugtet med en, to eller tre ansigtsmasker.

Karmamejus tre ansigtsmasker har hver deres særlige egenskaber, og hver maske er også effektiv, når den anvendes alene. Men med multimasking kan du fordoble eller tredoble effekten af dine ansigtsmasker med maskernes forskellige måder at arbejde på og i huden på.

Lad mig give dig nogle eksempler på, hvordan maskerne kan kombineres:

 

DOUBLE MASKING til sart/sensitiv hud, normal/tør hud og fedtet hud:

  [collection1]

  DOUBLE MASKING til normal/tør hud eller fedtet hud:

  • Start med at eksfoliere, forfine og stimulere blodcirkulation med PROUD exfoliating mask 01.
  • Vask masken af efter 5-10 min
  • Påfør DREAM creamy clay mask 02 for at sammentrække, rødmereducere og talgbalancere. Brug den i hele ansigtet eller i T-zonen.
  • Vask masken af efter 10-20 min

  [collection2]

  DOUBLE MASKING til normal/tør hud eller fedtet hud:

  [collection3]

  TRIPLE MASKING til normal, tør eller fedtet hud: 

  • Start med at eksfoliere, forfine og stimulere blodcirkulation med PROUD exfoliating mask 01.
  • Vask masken af efter 5-10 min
  • Forfin og forny med DEEP peeling pha mask 03.
  • Vask masken af efter 5-10 min
  • Påfør DREAM creamy clay mask 02 for at sammentrække, rødmereducere og talgbalancere. Brug den i hele ansigtet eller nøjes med at lægge den på i T-zonen, hvor huden ofte har større porer, mere talgproduktion eller urenheder.
  • Vask masken af efter 10-20 min

  Triple masking er den perfekte red carpet behandling inden en stor begivenhed. Makeuppen sidder altid smukkere på en velplejet, poleret og gennemfugtet hud. Karmamejus stifter, Mette Skjærbæk, laver altid triple masking inden en stor event og inden foto-/video-optagelser, hvor hun skal være foran kameraet. 

  Som du kan læse, så har rækkefølgen altså ikke noget at gøre med tallene (01, 02, 03) på maskerne at gøre - tallene repræsenterer udelukkende de hudplejeserier, de er udviklet til at pleje.

  Læs mere om de tre masker her.

  God fornøjelse! 

  Alt det bedste 

  Christina

  Christina er uddannet kosmetolog med 14 års erfaring indenfor hudplejebranchen, både som professionel behandler, og i de seneste 6 år som ekspertformidler af holistisk hudpleje og udvikling af produkter hos Karmameju Skincare.