Ansigtsserierne 01, 02 og 03

One size vil aldrig passe alle, når det kommer til de forskellige hudtypers behov – derfor har Karmameju Skincare tre ansigtsplejeserier: 01-, 02- og 03-serierne. De tre serier tilgodeser alle hudens behov, året rundt, på tværs af alle hudtyper.

Alle mennesker har en hudtype eller en kombination af flere hudtyper, som ikke ændrer sig over sæsoner som vinter og sommer. Der vil selvfølgelig altid være undtagelser, men for det meste har man nogenlunde den samme hudtype hele livet. Det, der ændrer sig, er hudens tilstand, sundhed og udseende.

Det bedste, du kan gøre, inden du vælger din ansigtspleje, er at have en bevidsthed omkring, hvilken hudtype du har - og anerkende dit eget personlige udgangspunkt for, hvad der er en hud i balance for dig. Din hud er præcis, som den skal være, men måske skal den have lidt mere opmærksomhed og kærlighed på nogle punkter. Det kan du give den ved at forholde dig til de udvendige og indvendige årsager, der kan befinde sig omkring dig og indeni dig.

Læs evt. blogindlægget Hvilken hudtype har jeg?

Om de tre serier

Vores tre ansigtsplejeserier 01, 02 og 03 skal vælges ud fra din hudtype og hudtilstand. Serierne er bygget op, så de yder optimal pleje på tværs af flere hudtyper. Har du en hud, som passer perfekt til én specifik serie, så kan du vælge at bruge alle dine hudplejeprodukter fra samme serie. Men har du en hud, som er kombineret og har flere forskellige behov, så kan du også vælge at skræddersy dit hudpleje-regime med produkter fra to forskellige serier eller alle tre serier.

Lad mig give dig et eksempel:
Hvis din hud er sensitiv og har tendens til at blusse på kinderne (så kan du bruge 02-ansigtsserien som grundlæggende hudpleje), men du har tørre øjenomgivelser (så kan du bruge 01-øjencreme og ansigtstørbørsten omkring øjnene) og problemer med uren hud i perioder (så kan du bruge 03-ansigtsmaske).
 

01- ansigtsplejeserien Tør, mat eller dehydreret hud

Ingredienserne i 01-ansigtsserien understøtter primært den tørre og modne hud, men er også velegnet til normal hud. Bor man i det kolde nord eller dagligt befinder sig i et tørt klima, er det essentielt for huden med ekstra fugt og næring. Klinisk dokumenteret hydrolyseret hyaluronsyre, forfinende Jerikos rose, antioxidantrige og plejende moringa, hyben og havtorn. Regenererende rose, ylang ylang og jasmin samt økologisk sheasmør og aloe vera er blot enkelte af de ingredienser, vi anvender til at fugte, nære og give fylde til 01’er huden.

01-aromaterapi: Udover at dufte vidunderligt og stimulere sanserne, har 01’er duftene også mange hudplejende egenskaber. Olierne i serien er genopbyggende, nærende, balancerende, antibakterielle og fulde af vitale antioxidanter.

02-ansigtsplejeserien Sensitiv, blussende eller inflammeret hud

Denne serie er bygget op omkring klinisk dokumenteret, rødmereducerende ingefærekstrakt, beroligende og lindrende lavendel, kamille og sandeltræ. Beskyttende havrekerne- og kameliaolie samt hydrolyseret hyaluronsyre, økologisk sheasmør og aloe vera hjælper med at stabilisere, pleje og tilføre fylde og fugt til 02’er huden.

Serien er også et godt valg til normal hud, der ikke har brug for helt så rig pleje som 01-serien indeholder. Til sart hud, der periodisk har tendens til bumser eller akne, i kombination med produkter fra 03-serien - da de plejende egenskaber er gode til at berolige inflammation. Til teenagehud. Og så har vi mange positive historier om 02-serien fra forbrugere med rosacea. 02 er en serie til unge som ældre. 

02-aromaterapi: Den beroligende, fine aromaterapi i denne serie er yderst virkningsfuld. De fleste kender for eksempel lavendel, der er lindrende og antibakteriel, og når denne er i synergi med resten af de nøje udvalgte olier, fuldendes denne funktionelle og dulmende 02-serie. 

03-ansigtsplejeserien Fedtet, kombineret eller aknehud 

Denne lette, balancerende serie hjælper effektivt de forskellige udfordringer, som en fedtet hud kan have. Serien renser, regulerer, stimulerer og forfiner hudens struktur og er ideel ved hormonelle udfordringer, akne eller fedtet T-zone. Klinisk dokumenteret anti-inflammatorisk og helende echinacea-ekstrakt i kombination med kanuka, citron, chia- og vandmelonkerneolie, samt hydrolyseret hyaluronsyre, økologisk sheasmør og aloe vera hjælper med at balancere, forfine og fugtgive 03’er huden, uden at udtørre.

03-serien er den mest let-absorberende af de tre serier og anvendes derfor også af mange mænd og kvinder, som ønsker en lettere pleje af huden.

03-aromaterapi: De stimulerende, revitaliserende og naturligt antibakterielle 03-dufte, sammensat af asiatiske citrusfrugter og krydderier, renser og fornyer effektivt huden og virker samtidig energigivende og opløftende for sindet.

Hudpleje alene kan ikke lyn-fikse hudproblemer, hvis årsagen findes inde i kroppen. Men den understøtter hudens naturligt fornyende processer og hjælper den med at komme hurtigere i balance. Det gør den blandt andet ved at bidrage til hudens heling med genopbyggende, beskyttende, styrkende, antiinflammatoriske og fugtgivende ingredienser.

Ingen hud er ens alle årets 360 dage, da huden er påvirket af naturens/årstidernes cyklus, den indre hormonelle cyklus, gener, kostintolerancer, kostvaner, stressniveau, sygdom, medicin, forurening, UV-stråler osv. Huden er vores største organ, og de fleste årsager til hudens skiftende behov kan ofte findes inde i kroppen. De kommer som regel til udtryk i vores ansigter, som et lille hint fra kroppen om, at noget er ude af balance. Lytter man efter og giver sig tid til at lære kroppens sprog at kende, så er der guldkorn at hente til at få en sundere hud. Men det kan kræve lidt detektivarbejde at finde årsagen, og så kræver det vedholdenhed at få ubalancen rettet op på igen.

At se holistisk på at pleje huden kan give bemærkelsesværdige resultater både for hudens glød og kroppens sundhed.

Alt det bedste /
Christina

Christina er udannet kosmetolog med 14 års erfaring indenfor hudplejebranchen, både som professionel behandler, og i de seneste 6 år som ekspertformidler af holistisk hudpleje og udvikling af produkter hos Karmameju Skincare.