Parfumernes poetiske stemninger

Med drømmende ord har vi beskrevet hvordan vi oplever duftene af Karmamejus tre Eau de Parfums. Tre korte noveller illustrerer de sindsstemninger, som parfumerne er skabt ud fra, og er endnu en hjælp til dig til at vælge, hvilken af Karmamejus parfumer, der intuitivt tiltrækker dig mest. 

Du kender det sikkert, når en persons duft sætter gang i en følelse hos dig. Fordi duften forbindes med værdifulde minder og oplevelser, eller det modsatte. Måske er duften forbundet til de bestemt person og alle de facetter af den personlighed, du holder af. Din parfume kan altså potentielt blive en, du vil blive husket for.

Men en duft kan også frembringe en helt speciel sindsstemning –i det rum du befinder dig i eller bare inde i dig selv. En stemning du tiltrækkes af, drømmer om skal være tilstede når du bærer parfumen, eller som vækker en følelse inderst inde – en duft som tænder din indre muse, og får dig til at føle dig sexet, fredfyldt eller modig.. hvad end du identificerer dig bedst med.

Så hvilken duft er din? POWDERBLOOM, NECTARFLAME, URBAN OUD eller alle tre, dit hjerte og din lugtesans vil altid vise dig vej.

Powderbloom – en chypre-duft

POWDERBLOOM er pudrede aldehylder i kombination med dybe, dyrebare blomsternoter fra roser, rosengeranie og lindeblomst, med lyse og flygtige topnoter fra frisk, grøn bergamotte, aromatisk angelikarod og rolig kamille. Komponeret i smuk harmoni med spirituel frankincense og forførende ylang ylang, og med bundnoter fra varmt rav og harpikset labdanum samt sød cedertræ.

Dufte fra chypre-duftfamilien er fyldige og sofistikerede, men samtidig lette og underspillede med dybe, varme og tørre elementer af forførende blomster, frugt og træ.

POWDERBLOOM Eau de Parfum er til dig, der drages af lette, blomstrende dufte, der efterlader et sprudlende, men også sensuelt og varmt indtryk.

Nectarflame – en florientalsk duft

NECTARFLAME er et sødmefyldt, hjertevarmt bekendtskab. Delikat sammensat af lavendel, lindeblomst og rosengeranium i topnoterne, en mild og harmonisk åbning i parfumen.

En berusende, lidenskabelig og nektar-sød midte af nathyacint, bulgarsk rose, moskusfrø, jasmin, magnolie og ylang ylang, giver NECTARFLAME dens varme hjertenote i midten af parfumen.

Jordbundne harpiks, guaiactræ, cedertræ, patchouli og balsamisk labdanum runder parfumen af uden at overdøve den søde, flammende midte.

NECTARFLAME er et kærlighedsbarn i den florientalske duftfamilie.

Som navnet indikerer, er duftene i denne duftfamilie en overdådig kombination af lyse, blomstrende noter og nektar-søde blomster, krydderier, varme trænoter og balsamisk harpiks.

Nectarflame er til dig, der drages af sødmefyldte dufte, der efterlader et berusende sensuelt, men også harmonisk feminint indtryk.

Urban Oud – en træduft

Urban Oud er en intens og forførende træduft, båret af den kostbare harpiks fra agartræ (Oud), der øjeblikkeligt forlanger opmærksomhed. I topnoterne er den signifikante duft krydret med eventyrlig stjerneanis og intens kardemomme, i kombination med parfumens varme midte af sensuel og dekadent jasmin, neroli, bulgarsk rose og eksotisk ylang ylang. Bundnoterne er forbundet med forførende mystik og dybe hemmeligheder og dufter af grøn vetivert og fem fængslende trænoter: agartræ (Oud), guaiac træ, sandeltræ, labdanum og benzoin.

Træduftfamilien er domineret af varme, tørre og markante rå, røgede og jordede duftnoter. Baseret på brugen af harpiks, bark, kogler, mos, blade og jordens rødder, former trænoterne en malerisk scene af rå natur og dybe skove.

Urban Oud er til dig, der drages af rå, maskuline og sensuelle duftnoter, der taler sit eget klare ”krops”-sprog. Urban Oud er essensen af aromaterapeutisk forførelse, der både drager mænd og kvinder. Derfor er Urban Oud en unisex parfume. 

Dan dig dit eget indtryk af duftene

Beskrivelserne af vores tre dufte er langt fra fyldestgørende for alle, sådan er det med dufte, for i virkeligheden kan opfattelsen af en parfume variere fra næse til næse.

De skal duftes på din hud.

Det kan du gøre hos vores forhandlere, som du finder en liste over her.

Velkommen til parfumekunstens forunderligt komplekse verden.

 

Hos Karmameju er vi sanseryttere, og vores næser er altid på jagt efter nye duftoplevelser i aromaterapiens ædle verden. 10 års arbejde med naturens egne dufte har ført til lanceringerne af vores kollektion af parfumer, POWDERBLOOM, NECTARFLAME og URBAN OUD.

Det høje indhold af dyrebare, æteriske olier og harpikser er fællesnævneren for vores parfumer. Men når det kommer til duften af dem, og følelserne forbundet dertil, er der alverden til forskel. Vi udvikler kun dufte som ærer den ædle arv fra den oprindelige, naturlige parfumekunst.

[collection1]