Du kender sikkert den opløftede, energiske følelse, som summer i hele kroppen efter en tur i den friske luft, i den fugtige skov eller ved havet. Ikke synligt for det blotte øje, men luften i naturen er ladet med vitaminer. 

____________

De hedder negative ioner og er ofte at finde i naturen, hvor vand fordamper, for eksempel ved havet, i skove, søer og lignende. Udover at negative ioner er fantastiske for sindet, peger studier på, at de er fantastiske for kroppen: De accelererer transporten af ilt til vores celler og kropsvæv. De fungerer som en kraftfuld antioxidant, da de neutraliserer frie radikaler. De gør lymfekirtlerne i stand til at afgifte blodet. De øger hudens modstandsdygtighed og meget mere.

Alle disse fordele for krop, sind og hud kan du nemt få adgang til hjemmefra på badeværelset med vores ikoniske, ioniske RECHARGE tørbørste, som danner negative ioner direkte på huden gennem naturlig friktion.

Positive ioner vs. negative ioner

Positive ioner har den modsatte effekt af negative ioner. Særligt i større byer med forurening, men også elektronik fra computerskærme, tv-skærme, mobiltelefon og WiFi udsætter kroppen dagligt for positive ioner og dermed frie radikaler, som medfører oxidativ stress, inflammation og nedbryder celler og væv i krop og på hud, som accelerer for tidlig aldring. Kort sagt: Positive ioner er negative nyheder for krop og hud og stjæler af vores energi. 

Negative ioner fungerer til gengæld som et forsvar mod positive ioner, da de er med til at neutralisere de frie radikaler ved at booste den med ekstra elektroner. Med andre ord: Negative ioner fungerer som et beskyttende skjold om kroppen.

Børst dig til negative ioner med Karmamejus RECHARGE tørbørste, som skaber negative ioner på huden gennem naturlig friktion. Forestil dig at gå en tur ved havet eller i skoven. Den samme følelse af velvære og forøget energi er, hvad tørbørstning med RECHARGE giver dig.

 

Fordele ved ionisk tørbørstning

afhjælper tør hud på kroppen
fjerner døde hudceller
afgifter lymfesystemet
stimulerer bindevævet
øger hudens modstandsdygtighed
bringer forøget energi
skaber balance og velvære i kroppen

____________

Bliv ladet op

[collection1]