Skulle jeg pakke min toilettaske til en skiferie, eller en vinterferie i sneklædt dansk natur, er der især 5 hudplejeprodukter, som står øverst på min huskeliste.

Huden i dit ansigt bliver sat på prøve, når du nyder ferien i snedækkede landskaber. Huden har naturligt forekommende olier, som danner en beskyttende barriere på overfladen, hvilket gør den næsten 100% vandtæt. Men, vinden, kulden og den lave luftfugtighed, vi oplever i vintervejret, kan forringe hudbarrierens effekt. Det gør, at fugten fordamper fra huden, og efterlader den dehydreret, stresset og modtagelig over for forfrysninger.


Mine top 5 hud-helte før, under og after ski…eller den iskolde gåtur.

Ansigtsolie

Brug ansigtsolie, også hvis du har fedtet hud. Ansigtsolie har en smidiggørende, fugtgivende og beskyttende effekt, som gør huden mere modstandsdygtig over for de mange udtørrende elementer ved vintervejret. De rige planteolier er med til at bevare hudens naturlige barriere, forebygge dehydrering og beskytte de yderste blodkar.

CALM BALM

Under ekstreme vejrforhold, som for eksempel isnende vind og sne i ansigtet, når du er ude at gå eller på skitur, anbefaler vi at alle hudtyper supplerer hudplejen med ansigtsolier og balms for at undgå tørhed og irritation. Karmamejus CALM balm er den ideelle barrierecreme/kuldecreme/salve til påføring af børns og voksnes kinder i vinterkulden. 

Karmamejus CALM BALMS indeholder 100% planteolie, som beskytter mod kulde, vejr og vind. 

Kommer bl.a. i en 20 ml størrelse - perfekt til rejsen eller i lommen. 

SUN BB cream SPF 30

Den varme sol i dit ansigt, den skyfrie himmel og de smukke, snekyssede landskaber kan få dig til at glemme alt om tiden - en vidunderlig pause for sindet, men ikke for huden. Beskyt huden fra solens stråler, men også reflektionerne fra solen i den hvide sne. Få vinterglød i alperne, i fjeldet og langs den danske kyst med BB solcreme til ansigtet med spf 30. Vælg mellem vores 3 farver.

MUSE cleansing balm

Huden kan blive dehydreret og være mere tilbøjelig til at blive irriteret under kolde vejrforhold, så det er en god idé at styrke huden ved at skifte fra en skummende, dybt rensende gel til en blidere, mildere rens - MUSE er ikke alene dét, men er også en indbydende aromaterapeutisk oplevelse.

MUSE er mit yndlings renseprodukt og den bedste rensebalm, jeg nogensinde har prøvet. 

 

HERO pH solution

På samme måde, som at vi har en tarmflora, der har brug for god pleje, har huden også en flora, der har brug for vores forståelse og opmærksomhed. Sammen med hudens naturlige olier, sved og bakterier, har huden en fantastisk barriere, som beskytter mod dehydrering, irritation og infektion. Prøv at undgå det varme vand på dit ansigt, når du er i bad, og brug HERO for at stabilisere hudens pH og barriere efter bad. 

Kommer i en rejsevenlig 50 ml størrelse, perfekt til toilettasken.

 

ANVEND MIN TOP 5 I DENNE RÆKKEFØLGE OM MORGENEN, FØR DU RAMMER PISTERNE ELLER INDEN DAGENS UDFLUGT UD I DEN KOLDE NATUR

/ MUSE cleansing balm 01

/ HERO ph solution 02

FACE OIL - til din hudtype

/ CALM balm

SUN BB CREAM SPF 30

[collection1]

ANVEND MIN TOP 5 I DENNE RÆKKEFØLGE AFTERSKI OG TIL HUDENS REGENERERENDE NATTEARBEJDE

/ MUSE cleansing balm 01

/ HERO ph solution 02

/ FACE CREAM - til din hudtype

/ FACE OIL - til din hudtype

CALM BALM 

 

[collection2]