Skulle jeg pakke min toilettaske til en skiferie, eller en vinterferie i sneklædt dansk natur, er der især 5 hudplejeprodukter som står øverst på min huskeliste.

Huden i dit ansigt bliver sat på prøve, når du nyder ferien i  snedækkede  landskaber. 

Huden har naturligt forekommende olier, som danner en beskyttende barriere på overfladen, hvilket gør den næsten 100% vandtæt. Men, vinden, kulden og den lave luftfugtighed, vi oplever i vintervejret, kan forværre hudbarrierens effekt. Det gør at fugten fordamper fra huden, og efterlader den dehydreret, stresset og modtagelig over for forfrysninger.

Min TOP 5 hud-helte før, under og afterski…eller den iskolde gåtur. 

Ansigtsolie

Brug ansigtsolie, også hvis du har fedtet hud. Ansigtsolie har en smidiggørende, fugtgivende og beskyttende effekt, som gør huden mere modstandsdygtig over for de mange udtørrende elementer ved vintervejret. De rige planteolier er med til at bevare hudens naturlige barriere, forebygge dehydrering og beskytte de yderste blodkar.

HOW TO USE: Du kan dryppe 1-3 dråber olie i din ansigtscreme eller massere olien på huden efter ansigtscreme, som det yderste lag i din hudplejerutine. Har du fedtet hud er 1 enkelt dråbe måske nok, har du tør hud kan 3 dråber føles rigtigt.

 [collection1]

CALM BALM eller YIN lip balm

Under ekstreme vejrforhold, som for eksempel isnende vind og sne i ansigtet, når du er ude at gå eller på skitur, anbefaler vi at alle hudtyper supplerer hudplejen med ansigtsolier, balms og læbepleje for at undgå tørhed og irritation samt at beskytte mod kulde, vejr og vind. 

Karmamejus CALM balm er den ideelle barrierecreme/ kuldecreme/ salve til påføring af børns og voksnes kinder i vinterkulden.
Kommer bl.a. i en 20 ml størrelse - perfekt til rejsen eller i lommen. 

HOW TO USE: Varm balmen op mellem hænderne. Påfør på læber, kinder, næse og hage - eller brug den til de områder, som du føler mangler ekstra beskyttelse i løbet af dagen. Et godt aften-tip er at anvende CALM balm som en fugtgivende behandling til ansigt, hænder og fødder om natten for at hjælpe huden med at regenerere.

 

Til læberne anbefaler vi, at du bruger YIN lip balm som dit daglige fugt-fix til læberne med langtidsvirkende effekt, som bevarer læberne beskyttede og bløde.

YIN fastholder de aktive ingredienser på læberne, og yder dermed pleje til læberne i timevis. En parfumefri læbepomade uden ingredienser, som skaber det tørstige behov for mere og mere. 

SUN BB cream SPF 30

Den varme sol i dit ansigt, den skyfrie himmel og de smukke, snekyssede landskaber kan få dig til at glemme alt om tiden - en vidunderlig pause for sindet, men ikke for huden. Beskyt huden fra solens stråler, men også reflektionerne fra solen i den hvide sne. Få vinterglød i alperne, i fjellet og langs den danske kyst med BB solcreme til ansigtet med spf 30. Vælg mellem vores 3 farver. 

HOW TO USE: Mineralske solfiltre beskytter huden som et skjold. Anvend vores BB creme med mineralske solfiltre som det sidste trin i din ansigtsrutine. Vores BB creme anvendes også som en dagcreme, brug den således, eller ovenpå din foretrukne dagcreme og/eller ansigtsolie. Påføres i løbet af dagen for optimal beskyttelse.

MUSE cleansing balm

Huden kan blive dehydreret og være mere tilbøjelig til at blive irriteret under koldevejrforhold, så det er en god idé at styrke huden ved at skifte fra en skummende, dybt rensende gel til en blidere, mildere rens - MUSE er ikke alene dét, men er også en indbydende aromaterapeutisk oplevelse. 

MUSE er mit yndlings renseprodukt og den bedste rensebalm, jeg nogensinde har prøvet.

HOW TO USE: Varm MUSE mellem hænderne. Indånd den blomstrende aroma, og lad duften tage dig på en rejse til paradis. Smelt den og massér den på tør hud. Tag dig tid. Se olien blive til mælk, når den renses med lunkent vand. Brug en blød klud for at rense efter grundigt.

HERO pH solution

På samme måde, som at vi har en tarmflora, der har brug for god pleje, har huden også en flora, der har brug for vores forståelse og opmærksomhed. Sammen med hudens naturlige olier, sved og bakterier, har huden en fantastisk barriere, som beskytter mod dehydrering, irritation og infektion. Prøv at undgå det varme vand på dit ansigt, når du er i bad, og brug HERO for at stabilisere hudens pH og barriere efter bad.

HOW TO USE: Brug HERO på tør eller fugtig hud efter kontakt med vand, som det første produkt, efter rens eller bad. HERO is your step zero - til dit ansigt og din krop. Kommer i en rejsevenlig 50 ml størrelse, perfekt til toilettasken. 

ANVEND MIN TOP 5 I DENNE RÆKKEFØLGE OM MORGENEN, FØR DU RAMMER PISTERNE ELLER INDEN DAGENS UDFLUGT UD I DEN KOLDE NATUR

- MUSE cleansing balm 

- HERO ph solution

- FACE OIL - til din hudtype

- CALM balm 

- SUN BB CREAM SPF 30

ANVEND MIN TOP 5 I DENNE RÆKKEFØLGE AFTERSKI OG TIL HUDENS REGENERERENDE NATTEARBEJDE

- MUSE cleansing balm

- HERO ph solution

- FACE CREAM - til din hudtype

- FACE OIL - til din hudtype

- CALM balm