No Beauty Without Truth

NO BEAUTY WITHOUT TRUTH er Karmamejus tagline. Det opsummerer dét, vi står for. Vores produktudvikling, rådgivning til forbrugere, gode samarbejder med kunder og leverandører og vores kommunikation. 

Vi tror på, at ærlighed er det eneste rigtige, især i arbejdet med hudpleje.

NO BEAUTY WITHOUT TRUTH er forankret i den tillid, du viser os, når du køber Karmameju Skincare. Vores hudplejeprodukter har altid et højt indhold af aktive ingredienser for at skabe tydelige resultater på huden. Vi anvender aldrig ingredienser, hvor videnskaben har sået tvivl om, hvorvidt de kan være skadelige for vores helbred. Vi har et ansvar over for alle, der bruger Karmameju Skincare - et ansvar som vi tager meget seriøst.


NO BEAUTY WITHOUT TRUTH afspejler også vores tilgang til skønhed. For os handler hudpleje om livsstil og skal derfor ses fra en 360 graders vinkel.

Det indebærer naturlige og effektive hudplejeprodukter, nok søvn, næring til huden gennem mad og drikke, motion, gode renserutiner, fokus på en god vejrtrækning og at holde kroppen hydreret.

Med andre ord, foregiver vi ikke, at hudpleje er det eneste, der optimerer din hud. Livsstil er den vigtigste hudpleje, og vi elsker at inspirere, og at blive inspireret, til de gode valg som både passer på huden, hjertet og hjernen.

NO BEAUTY WITHOUT TRUTH er forbundet med begrebet karma. Det vi gør, vil altid komme tilbage til os. Den måde, vi plejer huden på, vil ses. Den måde vi behandler kroppen på, vil med tiden give positive/negative udslag.

Vi kan i Karmameju ikke forsvare at producere hudpleje, der kan have negative bivirkninger for kroppen, om end det måtte give resultater på huden. Især ikke når den samme resultatgivende hudpleje kan skabes uden ingredienser med bivirkninger. Derfor mener vi, at der er INGEN SKØNHED, UDEN SANDHED.Vi anbefaler / Optimer din hudpleje - Boost huden indefra

STAY HYDRATED – DRINK WATER / Din hud har det bedst, hvis din krop er hydreret. En hydreret krop giver dig bedre humør, mere energi og mindre lyst til salt og sukker - en sundere krop i balance og smukkere hud. Frugt og grønt med højt vandindhold såsom agurk, vandmelon, selleri og grapefrugt gavner også væskebalancen.

SØVN / En af de vigtigste faktorer for sund hud. 7-9 timer er essentielt for din krops helingsproces, dit sinds sundhed og hudens regenerering.

SKINFOOD / Madvarer som avocado, blåbær, broccoli, spinat, citron, kål, gulerod, rødbede, bønner, ingefær, chili, gurkemeje, nødder, planteolier, fiskeolie, frø, urtete, aloe vera, kokosvand, hyben og krydderurter er det bedste, du kan spise for dit helbred. En smoothie om dagen fyldt med disse typer råvarer gør underværker for din hud.

VEJRTRÆKNING / Trækker vi kun vejret i den øverste del af lungerne, iltes blodet ikke tilstrækkeligt. Dyb og rolig vejrtrækning stimulerer krop, hud og nervesystem positivt. Fem dybe vejrtrækninger siges at påvirke nervesystemet positivt i helt op til fire timer. Træk vejret dybt hver gang du husker på det.

MOTION / For kroppen, sindet samt hudens sundhed og glød. Energi skaber energi, og det gør mennesket godt på mange plan.

MEDITATION / At træne evnen til at skabe indre ro er måske ét af de vigtigste fokusområder for mennesket i det 21. århundrede. Anvend aromaterapien sammen med meditation/afslapning for stimulerende, beroligende og afstressende stimulering.

RENSERUTINE / Rens huden morgen og aften hver dag. Grundig rens inden sengetid giver huden mulighed for at regenerere bedre. Både afrensning, og de nærende Karmameju produkter der påføres efterfølgende, optimerer hudens arbejde i de helende nattetimer.

DIGITAL DETOX / Sluk for det hele, så hjerne og øjne får fred.

Læs mere om vores Karmalosophy HER