NO BEAUTY WITHOUT TRUTH er vores tagline for Karmameju Skincare.

 

Det opsummerer det, jeg tror på, ​​og den ærlighed, jeg synes er så vigtig, når man skaber hudpleje. Ærlighed i vores valg af ingredienser, vores kommunikation og i vores forhold til kunder, producenter, leverandører, kolleger, alle vi samarbejder med. Der er skønhed i sandheden.

 

Vi rådgiver altid kunder om deres hud ud fra en holistisk tilgang. Deres hudproblemer kan skyldes kost, dehydrering, hormonelle problemer eller lignende, og vi vil altid kigge efter det fulde billede.  


Vi rådgiver altid kunder om deres hud ud fra en holistisk tilgang. Deres hudproblemer kan skyldes kost, dehydrering, hormonelle problemer eller lignende, og vi vil altid kigge efter det fulde billede. Det er skønhedens sandhed for mig. Forbedring af huden fra en 360-graders livsstilstilgang. Det gælder både brugen af bioaktiv hudpleje, men også den rette mængde regenererende søvn, næring af huden gennem det, vi spiser og drikker, træning, gode renseritualer, vejrtrækning og hydrering af kroppen.

 

Jeg er minutiøs med mit valg af ingredienser til Karmameju-hudpleje, og jeg kan kun arbejde med hudpleje, hvis ingrediensernes integritet aldrig kompromitteres. NO BEAUTY WITHOUT TRUTH er nært beslægtet med begrebet karma: Det, du giver verden, kommer tilbage til dig. Smil til verden, og verden smiler til dig. Behandl din hud med respekt, og du vil se så fine resultater.

 

- Mette Skjærbæk,
grundlægger af Karmameju Skincare