Hvad er Klub Karmameju?

Klub Karmameju er til dig, der elsker Karmameju, og elsker at blive forkælet.

Det er helt gratis og uforpligtende for dig at melde dig ind i Klub Karmameju, og du kan til enhver tid melde dig ud igen. Du melder dig ind lige her: Klub Karmameju

 

Hvordan bliver jeg medlem af Klub Karmameju?

/ Du udfylder indmeldelsesformularen her

/ Kort efter modtager du en velkomstmail (tip: tjek spam folder/mappe, hvis ikke du ser mailen)

/ I mailen er der et link til dit velkomstprodukt - MORE / SALT BODY SCRUB til en værdi af 299 kr.

/ Klik på linket i velkomstmailen for at lægge velkomstproduktet i din kurv

/ Køb for 500 kr., og vi pakker dit velkomstprodukt med i din ordre

/ Hvis du ikke ønsker at handle nu, kan du altid få dit velkomstprodukt senere, men husk at du skal bruge linket i din velkomstmail, når du vil have sendt velkomstproduktet med dit næste køb på 500 kr.

/ Og husk, at hver gang du har handlet for 1200 kr. i alt, kan du selv frit vælge et produkt blandt vores udvalgte Klub Karmameju-produkter.

/ Når du har fødselsdag, sender vi dig en mail med et link til et særligt udvalgt fødselsdagsprodukt.

 

Hvad er dit velkomstprodukt?

Når du melder dig ind i Klub Karmameju, sender vi dig kort efter en mail med et link til et udvalgt velkomstprodukt, MORE / SALT BODY SCRUB. Bemærk! Brug linket i mailen til at aktivere dit velkomstprodukt ved ordre på over 500 kroner. MORE / SALT BODY SCRUB er vores populære produkt, der er energigivende eksfoliering til kroppen med havtorn-, argan- og kukuiolie, som alle er kendt for deres naturlige blødgørende og age-defence egenskaber.

 

Hvad er et Klub Karmameju-produkt?

Vi udvælger 15-20 sæsonaktuelle produkter fra vores bedst sælgende produktserier til en værdi op til 299 kr. Det er altså ikke testere, men vores mest populære produkter i fuld størrelse, du frit kan vælge i mellem hver gang du samlet set har købt for 1200 kr. på én eller flere ordrer. Vi udskifter løbende Klub Karmameju-produkterne for bedst at ramme det, vores medlemmer ønsker.

 

Jeg har glemt min adgangskode. Hvordan får jeg en ny?

Du kan ændre din adgangskode lige her: Ændre adgangskode

 

Kan jeg selv bestemme, hvilke e-mails jeg vil modtage fra Karmameju og Klub Karmameju?

Ja, under ”Indstillinger” på din profilside kan du til- eller fravælge e-mails fra Karmameju og fra Klub Karmameju. Der er nogle typer e-mails, vi er nødt til at sende til dig: fx dine ordrebekræftelser eller information om din Klub Karmameju-opsparing.


Hvordan fungerer min Klub Karmameju-opsparing?

Totalbeløbet, du handler for, på karmameju.dk lægges sammen, hver gang du handler. Når du har handlet for 1.200 kr., udløser det muligheden for at vælge et Klub Karmameju-produkt.

Hvis du fx handler for 1.550 kr. udløser det muligheden for at vælge et Klub Karmameju-produkt, samtidig med at du har 350 kr. stående på din opsparing på vej mod dit næste valgfrie Klub Karmameju-produkt.


Kan min opsparing blive for gammel?

Hvis du ikke har logget ind de sidste to år, anser vi din profil som inaktiv og sletter den. Vi sender en e-mail, før vi sletter din profil, så du kan nå at reagere og din eventuelle opsparing ikke nulstilles.

Du kan kun indløse én fødselsdagsgave om året. Vi skal nok sende dig en e-mail, hvis vi kan se, du har en gave til gode, der snart går tabt.


Kan jeg returnere mit Klub Karmameju-produkt?

Klub Karmameju-produkter kan hverken returneres eller byttes.
Hvis du returnerer hele eller dele af din ordre, vil de returnerede produkters pris blive trukket fra din eksisterende opsparing.


Hvordan melder jeg mig ud af Klub Karmameju?

Du kan melde dig ud af Klub Karmameju her: Afmeld dine fordele
Bemærk, at din opsparing nulstilles, hvis du melder dig ud.