Du er den vigtigste person i dit liv. DO YOU.

Find vores DO YOU-ritualer her
swirls/blue Created with Sketch.

NÆRING TIL DIN KROP ER NÆRING TIL DIN HUD & SIND

Skinfood Smoothies

Smoothies er en nem måde at indtage en masse gode næringsstoffer, der styrker kroppens organer og funktioner. Der er så fin kropsrespekt i at starte dagen med en smoothie. Jeg tror på en balance mellem sundhed og livsnydelse – uden skyggen af skyldfølelse. Den såkaldte 80/20 balance. 80% kropsrespekt og 20% af lige det, man har lyst til. Alle vores opskrifter er gode for huden. For med hudpleje er det ganske simpelt – det, der er godt for vores sundhed, er ligeledes godt for huden – kroppens største organ.

Rigtig god fornøjelse!

/ Mette Skjærbæk

find opskrifterne her

DO YOU-ritualer

10 MIN. TRIPLE BRUSH

Et morgenritual med stimulerende tørbørstning af krop, hovedbund og ansigt. For huden, men også som en kærlig, energigivende DIG-start på dagen. Læs mere her.

15 MIN. GLOW

Et glødgivende ritual, der vil fortrylle dine sanser med forførende aromaterapi, stimulerende ansigtsmassage og en afstressende åndedrætsøvelse. Læs mere her.

20 MIN. FOOT BATH

Et varmende ritual for dine fødder, som sætter sine spor i resten af kroppen med hudkærlig tørbørstning, afslappende fodbad, blødgørende scrub og selvkærlig ansigtsmassage. Læs mere her.

25 MIN. SLEEP WELL

Et afslappende hjemmespa-ritual, der gør dig klar til søvnen med blid ansigtsrens, beroligende ansigtsmaske og afspændende bad med nærende kropspleje til slut. Læs mere her.

UDVALGTE PRODUKTER

Find vores favorit hjemme-spa-DO YOU-produkter her.

SE MERE

Mette Skjærbæks tanker om DO YOU

Læs mere her