HERO pH solution

Har du tør og irriteret hud? Eller kender du følelsen af, at din hud er et nummer for lille, når du kommer ud af badet? Årsagen kan findes i noget så simpelt som dit brusebad, når du anvender håndsprit, bruger sæbe eller renser dit ansigt. Vand bringer din huds pH-værdi ud af balance og gør den sårbar overfor tørhed og irritation. HERO er en klar serumlignende væske, der stabiliserer pH-værdien. Når pH-værdien er i balance, er din hud i balance.

køb her

Hvad er hudens pH-værdi?

pH er en talværdi, som måler surhedsgraden i for eksempel vand, hudplejeprodukter og på hudens overflade. På en skala fra 0-14 måles pH-værdier i syre- og baseforhold, hvor 7 er neutralt, alt under 7 er syre, og alt over 7 er base.

En balanceret hud har det bedst ved en pH-værdi på omkring 5 – huden har det altså bedst med at være let sur. Derfor kalder man også hudens yderste lag for syrekappen.

Sådan påvirkes hudens pH-værdi

Når hudens pH-værdi er let sur, lige omkring 5, er den i balance. Den balance påvirkes af noget så simpelt som dit brusebad eller ansigtsrens.

Vand, sæbe, håndsprit og rengøringsmidler etc. har typisk en neutral eller basisk pH-værdi, og derfor påvirkes din syrlige hud
i en basisk retning, når den er i kontakt med dem.

Det kan tage flere timer, før pH-værdien er stabiliseret, og det
er netop her, at hudens syrekappe bliver udfordret i sin vigtige opgave med at beskytte huden mod udtørring, irritation og evt.
infektion. HERO stabiliserer hudens pH-værdi, og bringer den tilbage i balance.

Hvad HERO kan gøre for dig

/ HERO er en klar serumlignende væske, der stabiliserer
hudens pH-værdi.

/ Alle hudtyper, tilstande og aldre kan med fordel bruge
HERO til at holde huden i balance.

/ HERO hjælper effektivt med styrke hudens eget forsvar og
afhjælper tørhed, irritation og hudfølsomhed.

One HERO fits all

Uden parfume. Til alle hudtyper. Til voksne og børn.

Kombinér HERO med

Din HERO kan sjældent stå alene. Inkludér HERO pH solution i din sædvanlige hudplejerutine for at opnå det bedste resultat: En sund hud i balance.

Sådan bruger du HERO

ANSIGT

KROP

HÆNDER

HOVEDBUND