Der findes mange kærlige opfordringer til at finde den indre selvforbindelse. Sex er én af dem. Lad dig forføre af sanselige oplevelser og ritualer, som spirer den seksuelle intimitet. Sensuelle og varme, aromaterapeutiske dufte fra vores parfumer og olier og hudstimulerende berøring fra tørbørster - her viser vi dig forskellige måder, hvor du kan bruge Karmamejus produkter på en kærlig og sexet måde.

 _____________________________________

10 måder at bruge Karmamejus produkter

 

1. Salte fornøjelser i bruseren. Skrub din eller din partners hud i (fælles)badet. Kombinationen af eksfolierende salt, dine hænder, det varme vand, den forførende duft… Behøver vi at sige mere?

2. Stimulerende berøring med tørbørster. En sansevækkende måde at stimulere huden på din krop... lad børsterne danse på din eller din partners hud før massage. Mærk kærlighedshormonet oxytocin udskilles ved berøringen - også hvis du rører ved dig selv.

3. Sensuel massage. Varm kropsolie er perfekt, hvis du savner kærtegn eller vil kærtegne en, du holder af. Udforsk dette ritual inspireret af den ayurvediske selv-massage.

4. Det regner med roser. LOVE face mist er ikke kun effektiv til din hydrerende hudplejerutine - prøv at bruge den som en sansestimulerende støvregn lavet på roser til kroppen.

5. HOT at home. Skru op for varmen i hjemmet med HOT wardrobe fragrance. Lad den varme, dybe og sensuelle aromaterapi gennemstrømme soveværelset.

 

6. Brug HERO pH solution som intimpleje før, under og efter sex. HERO er parfumefri og mild med en let gel-lignende tekstur, som gør den perfekt til formålet.

7. Ansigtstørbørste eller kildende tease? RENEW ansigtstørbørste er den perfekte bløde, fjeragtige tease. Brug den til at forføre din partner eller for at booste selvkærligheden.

8. Hvad har du på i sengen? Brug din Eau de Parfum i sengen. Og intet andet.

9. LOVING-aromaterapiserien er udviklet til at spire kærligheden og indeholder forførende blomster- og trænoter, som fungerer som et sandt afrodisiakum. 

10. Forskere har fundet ud af, at indåndingen af æteriske olier fra bl.a. sandeltræ øger libidoen. Du finder duften i HOPE body oil og GLOW face oil


     

    Kropskærlighed

    Sig et hjertevarmt “hej” til dig selv i spejlet - giv måske din nøgne krop et kompliment? 

     [collection1]