Vi har store ansigter i Karmameju 

Ja, vores ansigter er store i Karmameju Skincare. For når vi omtaler ansigtet, så ønsker vi, at forbrugeren også husker halsen, brystet og meget gerne hænderne. 

Vi kalder området inden for cirklen for Karmameju-ansigtet.

Huden i ansigt og dekolletage er finere og sartere end huden på resten af kroppen og udsættes samtidig for mere lys, vind og vejr. Det samme gælder vores hænder, der også er meget udsatte. Vi anbefaler derfor den samme grundige pleje af dekolletage og hænder som af ansigtet.

Når man ser på et menneske, ses ansigtet i sammenhæng med hals og bryst, hvis man for eksempel har en nedringet bluse på. Derfor er det så vigtigt også at passe godt på huden her.

Her er mine bedste tips, som sikrer, at du får det hele med

/ Rens meget gerne hals og bryst, når du renser ansigtet – eventuelt også toppen af ryggen, så langt du kan nå med armen over skulderen, med vatrondel, konjacsvamp eller musselinvaskeklud.

/ Eksfoliér regelmæssigt huden med RENEW face brush og/eller konjac svamp.

/ Anvend meget gerne også dine ansigtsmasker på ansigt, hals, bryst og håndrygge. Ønsker du ikke at anvende masken på det lidt store område, så giv huden her en nærende oliekur, mens masken virker.

/ Plej huden på hals og bryst, som du plejer ansigtet. Ønsker du ikke at anvende din ansigtspleje på det lidt store område, så brug dine gode kropsprodukter. Det vigtigste er at huske huden her også.

Pas godt på det store, fine ansigt.

Alt det bedste /

 Mette

[collection1]