Stimulér krop og sind - det tager kun 2-3 minutter

Hos Karmameju elsker vi den sensoriske fornemmelse, børstning af krop og ansigt bringer med sig. Vi har udviklet en serie af børster, som passer til dine behov og som har en masse fordele.

køb her

Vi elsker tørbørstning

Tørbørstning er et eksfolierende og naturligt skønhedsritual, som har været praktiseret i århundreder med et væld af fordele. Børster du regelmæssigt, vil du hurtigt se og opleve resultater.

En effektiv rutine

Tørbørstning er en af de mest effektive måder at eksfoliere huden. De naturlige børster løsner blidt de døde hudceller, der ligger på hudens overflade. Når du tørbørster første gang, vil du måske opleve, at huden ”støver”. Det er de grå, døde hudceller, der børstes af for at få din glødende, strålende hud frem i lyset.

Et selvkærligt ritual

Tørbørstning er energigivende og beroligende på samme tid. De dynamiske strøg over huden stimulerer både blodcirkulationen, nervesystemet og lymfesystemet, hvilket giver en pulserende følelse i kroppen - kroppen vækkes til live. På samme tid, er det selvkærlige ritual næsten meditativt med sine gentagne, sansestimulerende strøg hen over hele kroppen.

Det sker der i kroppen

Den daglige stimulering af hudens overflade sætter gang i et væld af gode processer. Døde hudceller fjernes, og lader din strålende hud komme frem i lyset. Blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet igangsættes og hjælper med at mindske ophobninger i kroppen. Og så siges det, at stimuleringen af bindevævet samt distribueringen af fedtophobninger kan få hudens overflade til at fremstå mere jævn og glat - og hjælpe med at reducere forekomsten af cellulite.

Det, som vi hæfter os ved, er de mange tilbagemeldinger vi får fra vores forbrugere, der oplever, hvordan deres hud fremstår mere spændstig og ensartet ved regelmæssig tørbørstning.

Hvilken tørbørste til kroppen skal jeg vælge?

BUFF er en populær begynderbørste til kroppen, der er blød og skånsom nok til sensitiv hud og effektiv nok til, at alle kan se resultater.

RECHARGE er lidt hårdere med sine fine kobbertråde, men stadig skånsom, når den bruges med lette, dynamiske strøg. Den er velegnet til alle, der elsker den vibrerende fornemmelse på huden. Hvis du har sensitiv hud eller er en tørbørste-begynder, kan du starte med BUFF og senere rykke til RECHARGE.

Børster til ansigt og hovedbund

Tørbørster til kroppen er for hårde mod den sarte hud i ansigtet, halsen og på brystet, så det er vigtigt at vælge en børste med hår, der er udviklet til dette område for blid, men effektiv eksfoliering.

RENEW tørbørsten til ansigtet, er skånsom, men effektiv og stimulerer cirkulation samt bindevæv for en strålende hud. Velegnet til voksne, børn og babyer.

ACTIVATE hovedbundsbørste renser og stimulerer, løsner spændinger ved hovedpine og fremmer hårvækst. Hjælper med at reducere skæl og tørhed naturligt. Velegnet til voksne og børn samt alle hårtyper.

Derfor elsker vi tørbørstning

Læs vores tanker her

Sådan gør du

ansigt - renew

KROP - RECHARGE

krop - buff

hovedbund - activate