Naturligt udvundne, mineralske solfiltre

I Karmameju SUN anvender vi fysiske, mineralske solfiltre. Vores grønne værdier og tilgang til naturlig hudpleje gør de fysiske filtre til det oplagte og eneste rigtige valg af solfilter i Karmamejus produkter.Mineralske solfiltre omtales i kortere form som
/ Naturlige solfiltre
/ Fysiske solfiltre
/ Mineralsolfiltre

  Titaniumdioxid og zinkoxid er fysiske solfiltre, der består af mineraler udvundet fra jorden. I Karmameju SUN anvendes mineralet titaniumdioxid.

  Fysiske solfiltre beskytter mod solens UV-stråler ved at lægge sig på hudens overflade som en hinde, der reflekterer UV-strålerne væk fra huden – det er en naturlig, fysisk barriere mellem hud og sollys. 

   

  Der er mange fordele ved de fysiske, mineralske solfiltre 

  / Mineralske solfiltre virker med det samme efter påføring.

  / Mineralske solfiltre tilstopper ikke porerne.

  / Mineralske solfiltre er allergivenlige.

  / Mineralske solfiltre anbefales til børn.

  / Mineralske solfiltre er naturligt udvundet solbeskyttelse.

   

   Forskellen på fysiske, kemiske og nano-solfiltre

   Der findes to andre typer solfiltre, som hudplejeproducenter kan anvende. Det er kemisk solfilter og nano-baseret solfilter. De anvendes ikke i Karmameju SUN. Du kan læse om forskellen på de tre solfiltre her

    

    

   Forudsætningen for at lancere Karmameju SUN

   De fysiske solfiltre er kendt for at være træge at påføre og for at give huden et meget synligt hvidligt skær. At undgå dette element, var en forudsætning for at lancere Karmameju SUN.


   I samarbejde med vores prisvindende økologiske landbrug og laboratorie i det sydlige Italien, har vi igennem en årrække arbejdet med at løse denne udfordring. Målet var at gøre de fysiske solfiltre en sand fornøjelse at anvende.

    

   De nøje sammensatte formler af økologiske ingredienser i Karmameju SUN yder en bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse. Det er ren, naturlig og effektiv hudpleje og solcreme i én og samme tube. Solcremerne stimulerer og plejer, de dufter himmelsk og efterlader huden fugtmættet og solklar.

    

    

    

   Testet på to uafhængige europæiske laboratorier

   Solcremer er funktionelle produkter, hvis vigtigste funktion er at beskytte mod UV-stråling. Derfor er solserien SPF- og UVA/UVB-testet ikke kun på ét, som loven foreskriver, men på to uafhængige europæiske laboratorier - for Karmamejus udtrykkelige bekræftelse og sikkerhed - og for forbrugerens tryghed.

    

   Få den bedste oplevelse med mineralske solfiltre

   En velplejet hud vil altid få mest udbytte af hudplejeprodukter, da hud med en tør og ru overflade har sværere ved at optage de plejende og stimulerende ingredienser fra den pleje, der påføres. Derfor anbefaler vi, at huden eksfolieres eller tørbørstes jævnligt inden soleksponering, og vi anbefaler at fugte huden med Karmameju PRE- & AFTER SUN inden påføring af Karmameju SUN solbeskyttende produkter. Velhydreret hud giver den optimale påføring af de fysiske, mineralske solfiltre.