Tørbørstning med BUFF og brugen af jeres MILD body oil er lig med ren forkælelse, når der ikke er småbørn der forstyrrer. Jeg har aldrig været blødere.

ANJA

/ 34 ÅR

Jeg har tørbørsterne RECHARGE og RENEW, og jeg elsker dem. De ”vækker” huden så meget og giver en dejlig cirkulation.

SARAH

/ 33 år

Tørbørstning med RECHARGE ionic body brush, et varmt bad med body wash og HOPE body oil er blevet en fast aftenrutine. Det bedste er dog, at jeg med ansigtsplejen fra 03-serien, MUSE cleansing balm, RENEW face brush og COUTURE eye cream har fået den glød, jeg i mange år har sukket efter. Lækker mor er lig med glad mor! Tak for Karmameju.

METTE

/ 30 år

For pokker da, en lækker hud jeg får af denne tørbørste! Har aldrig haft så blød og pæn hud på benene før...

NANNA

/ 30 ÅR

At mærke blodet rulle og sige farvel til appelsinhuden efter en god gang body brush med RECHARGE er det bedste.

TINE

/ 45 ÅR

I formår at bidrage til min hverdag hver morgen. Det er derfor, jeg springer ud af sengen 15 minutter før, så jeg kan nå tørbørstningen med RECHARGE og få nydt min morgen-hudpleje-rutine. Jeg bliver bare glad og vil ikke være foruden jeres produkter.

LINE

/ 24 ÅR

Elsker virkelig jeres skønne tørbørste RECHARGE med kobbertråd, der sammen med jeres skønne WILD kropsolie fuldender mit bad, giver mig energi til dagen og vækker mine sanser.

BRITT

/ 48 ÅR

Min bedste Karmameju-oplevelse er nok, da jeg købte RECHARGE tørbørste! Den giver simpelthen den dejligste hud, og man føler faktisk, hvordan ens hud kommer til live.

ELISE

/ 29 ÅR