HERO is my step ZERO

HERO er det bedste jeg nogensinde har prøvet! Jeg har haft seboroisk eksem i ansigtet, siden jeg var teenager og har kunne holde det nede med salve, men kun kort tid af gangen. Jeg begyndte at bruge HERO for ca. 6 uger siden, og jeg har ikke set skyggen af eksem! Salven er smidt ud og erstattet af den her ekstremt vidunderlige opfindelse.

camilla

/ 27 år

Jeg smører den på, lige når jeg træder ud af badet. Elsker den på mine ben og arme, som ikke er knastørre længere.

charlotte

/ 49 år

Vil bare gerne takke jer for jeres HERO. Har brugt den på min søns hænder, som var ødelagte af for meget vasken hænder. HERO, kombineret med en god fuldfed håndcreme, har virkelig udført mirakler. Fra ultratørre hænder (sandpapir), er de nu dejligt bløde igen, og huden ser igen sund og rask ud.

BEA

/ 40 år

Jeg har haft eksem og meget tør hovedbund, som drysser og klør. Efter jeg er begyndt på dette produkt, er min hovedbund i komplet balance. Jeg elsker den!

henriette

/ 31

Som nyuddannet sygeplejerske vil jeg sige TUSIND TAK for jeres fantastiske produkt HERO. Jeg arbejder meget med vand og håndsprit, så min hud udtørrer utroligt hurtigt. Men nu anvender jeg HERO hver dag, og det redder mig HVER DAG.

olivia

/ 23 år

Jeg har været testperson på HERO, da jeg har rosacea. Det er overraskende, hvor helende det har været for min hud, og min rødmen er forsvundet. Jeg bruger den morgen og aften og har ingen hudproblemer længere.

maria

/ 42 år

Jeg tilslutter mig begejstringen. Jeg har tør hud, eksem på hals, albuer og let rosacea i ansigtet, som jeg er i behandling for. Jeg har brugt HERO dagligt de sidste 7 uger, og den lindrer virkelig min rosacea og fugter de tørre og kløende steder. Tak for et dejligt produkt, som også er til at betale.

liv

/ 54 år

Det er et fantastisk produkt til håret - endelig fri for så irriteret hovedbund, at blodet til tider sprang.

pernille

/ 47 år