Karmameju Signatur behandlinger

Med den største respekt for kroppen, mennesket og den tid, vi lever i, har vi skabt seks, for os, ultimative ansigts- og kropsbehandlinger. De hedder SMUK, SART, DYB, HÅB, FRED og FRI.
Ansigtsbehandlinger:
Kropsbehandlinger:

Om behandlingerne

De 6 luksuriøse Karmameju behandlinger er udviklet med udgangspunkt i Karmamejus NO BEAUTY WITHOUT TRUTH-principper, mange års erfaring og research og med ønsket om at give mere end der forventes. 

Behandlingerne er centreret omkring Karmamejus tre sansestimulerende aromaterapigrupper: 01, 02 & 03.

Oplev vores forkærlighed for ritualer igennem blandt andet hånd-, putte-, rense-, og tørbørstningsritualer, i kombination med virkningsfulde teknikker, såsom bindevæv- og lifting massage, lymfedrænage, akupressur og sansestimulerende aromaterapi. 

Karmamejus produkter er rene, naturlige og effektive, og der er samme integritet i behandlingerne som i alle vores produkter. Behandlingerne giver sund, velplejet, strålende hud - en glad krop og et balanceret sind.

 

”Jeg har fået behandlinger i store dele af verdenen, og kun meget få har efterladt et varigt minde.
Karmamejus signatur behandlinger er skabt i det udgangspunkt; de skal være en uforglemmelig oplevelse - og de skal give synlige og mærkbare resultater.”


- Mette Skjærbæk / stifter af Karmameju

 

SMUK, SART, DYB, HÅB, FRED og FRI er 90 minutter lange behandlinger. Læs mere om hver enkelt behandling nedenfor.

Ansigtsbehandlinger

SMUK 01 / Udglatter, afspænder, fornyer

Ideel til tør/moden eller normal hud, som mangler glød og elasticitet.

En dybdegående ansigtsbehandling med tørbørstning, renseritual, lifting-massage, maskepleje hånd-ritual og sansestimulerende aromaterapi.

Oplev et langt sanseligt flow af stimulerende hudpleje og dyb, afspændende lifting-massage af bindevævet. Behandlingen er udviklet til at stimulere og regenerere huden, frigive affaldsstoffer, reducere træthedstegn, udglatte fine linjer og rynker og give ultimativ glød. Der ”tages godt fat” i bindevævet denne behandling, og en rødme i huden efter behandlingen er normalt. Karmamejus aromaterapeutiske hudpleje revitaliserer, fugter og nærer huden med klinisk dokumenterede ingredienser og vækker sanserne med dybe, varme blomster- og trædufte.

90 min. behandlingen indeholder også hånd- og fodmassage.

Book behandling
SART 02 / Beroliger, dulmer, drænerer

Ideel til sart/reaktiv/blussende/stresset/uren/eksemplaget eller normal hud, der savner ro.

En blid ansigtsbehandling med tørbørstning, renseritual, beroligende lymfedrænage, maskepleje, hånd-ritual og sansestimulerende aromaterapi.

Denne afstressende og nærende ansigtsbehandling plejer den udfordrede og sensitive hud. Med fokus på blid, sensorisk lymfedrænage og rødmereducerende pleje, arbejdes der i denne behandling med at styrke hudens immunforsvar, afhjælpe væskeophobninger og løsne op for blokeringer af affaldsstoffer i huden. Karmamejus aromaterapeutiske hudpleje dulmer, fugter og nærer huden med klinisk dokumenterede ingredienser og beroliger sanserne med milde dufte af urter og citrus fra den europæiske urtehave.

90 min. behandlingen indeholder også hånd- og fodmassage.

Book behandling
DYB 03 / Renser, stimulerer, balancerer

Ideel til fedtet/tilstoppet/ubalanceret eller normal hud der har behov for dybderens.

En forfinende ansigtsbehandling med dybderens. Inkluderer tørbørstning, renseritual, detox-akupressur, maskepleje, hånd-ritual og sansestimulerende aromaterapi.

Stimulerende, dynamisk behandling af huden med skånsom dybderens af urenheder og tilstoppede porer. Hudens mikrocirkulation aktiveres med tørbørstning og fornyes med mælkesyrepeeling og rensende pleje, som balancerer øget talgproduktion. Nyd dybe akupressurtryk, der aktiverer gennemstrømningen i huden, og som løsner blokeringer af affaldsstoffer, der kan være årsag til urenheder. Karmamejus aromaterapeutiske hudpleje opfrisker, fugter og ensarter huden med klinisk dokumenterede ingredienser, og fylder sindet med fornyet energi fra dufte af sprudlende krydderier og citrus.

90 min. behandlingen indeholder også hånd- og fodmassage.

Book behandling

Kropsbehandlinger

HÅB 01 / Harmoni, positivitet, sanselighed

Ideel ved ømme muskler/anspændthed/uro i kroppen/væskeophobning/træthed/cellulite, eller hvis humøret trænger til at blive løftet.

En dybdegående kropsbehandling med tørbørstning, dyb, meditativ bindevævsmassage hånd-ritual og en lille fuldendende ansigtsbehandling.

Rullende, dybe massagetag bølger over kroppen i roligt, tempo så spændinger løsnes, bindevævet styrkes og affaldsstoffer frigives. HÅB er en kærlig og meditativ behandling af hele kroppen, hvor bindevævet er i fokus, og sanserne vækkes. Der ”tages godt fat” i bindevævet denne behandling, og en rødme i huden efter behandlingen er normalt.

Karmamejus aromaterapeutiske hudpleje med blomster- og trænoter fylder sindet med positivitet, tryghed og håb.

90 min. Indeholder også en lille ansigtsbehandling med afrensning, tørbørstning, maske og lifting- og bindevævsmassage.

Book behandling
FRED 02 / Lindring, mildhed, ro

Ideel ved stress/udbrændthed/hudsensitivitet eller ophobninger af affaldsstoffer og ødemer.

En blid kropsbehandling med tørbørstning, afstressende sensorisk lymfedrænage, hånd-ritual og en lille fuldendende ansigtsbehandling.

Fjerlette, pulserende bevægelser på hudens overflade stimulerer flow og cirkulation i huden og i kroppens udrensende lymfebaner. Blokeringer af affaldsstoffer frigives og ophobninger af væske i vævet dræneres fra top til tå. Denne kropsbehandling er blid og foregår i et langsomt, meditativt tempo, der efterlader sindet med en følelse af dyb ro og tilstedeværelse. En afstressende oplevelse af omsorg, som dit nervesystem vil huske. Karmamejus aromaterapeutiske hudpleje med milde dufte fra den europæiske urtehave genopbygger og skaber balance i krop og sind.

90 min. Indeholder også en lille ansigtsbehandling med afrensning, tørbørstning, maske og lymfedrænage.

* BEMÆRK FRED behandlingen er ikke en massage, men en beroligende og rensende kropsbehandling i overfladen af huden.

Book behandling
FRI 03 / Energi, dynamik, glæde

Ideel ved muskelømhed/nedsat cirkulation/væskeophobning/cellulite eller manglende energi. 

Kropsbehandling med tørbørstning, dynamisk, dyb bindevævsmassage, akupressur, hånd-ritual og en lille fuldendende ansigtsbehandling.

En frigivende behandling med energisk massage af bindevævet og dybe, detox-akupressurtryk, som frigiver muskelspændinger, styrker kroppens flow, øger energiniveauet og løsner op for blokeringer af affaldsstoffer. Karmamejus aromaterapeutiske hudpleje med brusende friske, asiatiske citrusnoter stimulerer og opkvikker både krop og sind. Denne behandling ”sætter kroppen fri”, giver fornyet energi og er også et glimrende middel mod forkølelse og influenza symptomer.

90 min. Indeholder også en lille ansigtsbehandling med afrensning, tørbørstning, maske og lifting-massage.

Book behandling
Book din behandling /

Find alle behandlingssteder under find forhandler.

Ved spørgsmål, kontakt da venligst Karmameju på info@karmameju.com / Tel. 3887 5514 

 

Vi håber, du vil nyde SMUK, SART, DYB, HÅB, FRED og FRI. 

Find behandlingssted