Karmameju Signatur behandlinger

Med den største respekt for kroppen, mennesket og den tid, vi lever i, har vi skabt seks, for os, ultimative ansigts- og kropsbehandlinger. De hedder SMUK, SART, DYB, HÅB, FRED og FRI.
Ansigtsbehandlinger:
Kropsbehandlinger:

Om behandlingerne

De 6 luksuriøse Karmameju behandlinger er udviklet med udgangspunkt i Karmamejus NO BEAUTY WITHOUT TRUTH-principper, mange års erfaring og research og med ønsket om at give mere end der forventes. 

Behandlingerne er centreret omkring Karmamejus tre sansestimulerende aromaterapigrupper: 01, 02 & 03.

Oplev vores forkærlighed for ritualer igennem blandt andet hånd-, putte-, rense-, og tørbørstningsritualer, i kombination med virkningsfulde teknikker, såsom bindevæv- og lifting massage, lymfedrænage, akupressur og sansestimulerende aromaterapi. 

Karmamejus produkter er rene, naturlige og effektive, og der er samme integritet i behandlingerne som i alle vores produkter. Behandlingerne giver sund, velplejet, strålende hud - en glad krop og et balanceret sind.

 

”Jeg har fået behandlinger i store dele af verdenen, og kun meget få har efterladt et varigt minde.
Karmamejus signatur behandlinger er skabt i det udgangspunkt; de skal være en uforglemmelig oplevelse - og de skal give synlige og mærkbare resultater.”


- Mette Skjærbæk / stifter af Karmameju

 

SMUK, SART, DYB, HÅB, FRED og FRI er 90 minutter lange behandlinger. Læs mere om hver enkelt behandling nedenfor.

Ansigtsbehandlinger

SMUK 01 / Age-defence lifting facial

Tør / moden / normal / hud som mangler glød og elasticitet

Regenerér, stimulér, frigiv affaldsstoffer og reducér ”tidens tegn” med den dybe 01’er behandling til tør, moden og normal hud. Der anvendes lifting og bindevævsmassage i kombination med sensoriske og effektive age-defence hud-plejeprodukter. Huden fremstår hydreret, sund, smidig og stærk efter Karmamejus 01 Ansigtsbehandling. Sindet føles positivt, sensuelt og stærkt.

Book behandling
SART 02 / Calming lymphatic drainage facial

Sensitiv / reaktiv / blussende / stresset / eksemplaget / normal hud

Den afstressende og nærende 02 Ansigtsbehandling plejer den udfordrede og sensitive hud. Lymfedrænerende massage, kombineret med helende og beroligende anti-inflammatorisk age-defence hudpleje, vil styrke samt stabilisere og dulme huden. Klinisk dokumenterede ingredienser reducerer rødme, beskytter og udglatter fine linjer og rynker. Huden efterlades i forbedret tilstand og fremstår fin, plumped og beskyttet. Sindet føles roligt, centreret og omfavnet.

Book behandling
DYB 03 / Refining detox extraction facial

Kombineret / fedtet / ubalanceret / normal / hud der trænger til dybderens

Rens, styrk og forfin huden med vores 03 Ansigtsbehandling. Klinisk dokumenterede aktive ingredienser balancerer og forfiner huden, så den fremstår glat og med en klar teint. Huden fremstår sund, plumped, mat og oprenset. Sindet føles friskt, fokuseret og nysgerrigt. Denne facial er med skånsom dybderens.

Book behandling

Kropsbehandlinger

01 HÅB / Deep connective tissue body treatment

Ideel ved spændte muskler / uro / væskeophobning / træthed

Meditativ, sensorisk og sanselig. Denne dybe bindevævsmassage styrker, harmoniserer og fornyer. Kroppen forløses for spændinger og affaldsstoffer frigives. Du føler dig centreret, rolig, tryg og fuld af kærlighed. Sindet føles positivt og fuld af håb.

01’er seriens luksuriøse, varme, sensuelle og sanselige duftkompositioner er udsøgte kombinationer af delikate blomster-, træ- og krydderinoter, der nærer og genopbygger huden, imens sanserne stimuleres. Jasmin, ylang ylang, rose, sandeltræ, cedertræ og nellike er blot få eksempler på de dyrebare dufte som anvendes.

Book behandling
02 FRED / Soothing lymphatic drainage body treatment

Ideel ved væskeophobning / oversensitivitet / stress / uro / træthed

Pulserende, fjerlette bevægelser over huden flytter lymfevæskerne og giver kroppen flow og dyb ro. 02 Kropsbehandling afslapper, frigiver og lindrer kroppen. Sindet får meditativ ro og en følelse af tilstedeværelse og mildhed.

Duftene i den milde og dulmende 02 serie er velegnet til sarte, reaktive hudtyper og til perioder, hvor det er nødvendigt med ekstra ro og pleje. En delikat kombination af lette blomsternoter, beroligende urter og milde æteriske citrusolier dulmer, genopbygger og skaber balance i krop og sind. Vi omtaler ofte denne duftserie som den ”europæiske urtehave”.

 

* BEMÆRK FRED 02 behandlingen er ikke en massage, men en kropsbehandling i overfladen af huden.

Book behandling
03 FRI / Energetic detox acupressure body treatment

Ideel ved træthed / dårlig cirkulation / væskeophobning / appelsinhud / manglende energi

Vores dynamiske, dybe detox 03 Kropsbehandling stimulerer blodcirkulationen, modvirker appelsinhud og øger kroppens energiniveau. En sensorisk og opløftende behandling med dybdegående massage og akupressur, som vækker sanserne, frembringer glæde og frigiver sindet.

Duftnoterne i den opkvikkende og energigivende 03 serie vil ændre din dag til det bedre. De letter stress og udmattelse, og er også et glimrende middel mod forkølelse, influenza og tømmermænd.

Den stimulerende sammensætning af æteriske olier er en kombination af opfriskende citron, litsey may chang, citrongræs, appelsin, grapefrugt, lette blomsternoter og krydderi. Serien er revitaliserende, og den vækker både krop og sjæl.

Book behandling
Book din behandling /

Find alle behandlingssteder på find forhandler.

Ved spørgsmål, kontakt da venligst Karmameju på info@karmameju.com / Tel. 3887 5514 

 

Vi håber, du vil nyde SMUK, SART, DYB, HÅB, FRED og FRI. 

Find behandlingssted