Aromaterapi i Karmameju Skincare

Vi elsker duft, og derfor er Karmameju Skincare en aromaterapeutisk hudplejeserie. For os er valget mellem syntetiske dufte og naturlige dufte let; vi vælger de dynamiske, naturlige dufte til vores hudpleje. Det er et dyrebart valg, fremfor inaktive, syntetiske duftmolekyler fremstillet på et laboratorium.

Vi stoler på naturen og ønsker at give dig de mange fordele, som fås ved de naturlige dufte. Vi beskriver herunder, hvorfor aromaterapien er så virkningsfuld, og om den påvirkning den har på os mennesker.


Vores dufte blandes i synergi, hvor de enkelte dufte forstærker hinanden således, at den kombinerede effekt bliver unik. Hver enkel duft tager udgangspunkt i parfumekunstens bund-, mellem- og topnoter. Kombinationerne giver en dyb, berusende og fuldkommen duftoplevelse. De dufte, du nyder i Karmamejus hudplejeserie, er altid 100% naturlige og yder holistiske og naturlige fordele. Duftene er, med højeste ekspertise, skabt af vores prisvindende engelske og italienske parfumører. Læs mere om vores parfumører her

Stimulér huden til bedre cirkulation, glød, regenerering og balance samt reducering af rødme og sensitivitet. Skub sindet i den retning, du ønsker; om det er mod ro, afstresning, fokus, energi, sensualitet, glæde eller positivitet.

Brug aromaterapien som del af dine hudplejeritualer, som et time-out i en travl hverdag, og lad det være del af den vigtige egenomsorg, som vi alle fortjener og har brug for.

 

Vi arbejder med aromaterapi, fordi de ædle og eksklusive dufte har en helt unik og holistisk virkning, der både påvirker vores mentale velbefindende og forbedrer hudens tilstand.

 

Aromaterapi optages gennem huden og via lugtesansen

Aromaterapi er en essentiel og vigtig del af Karmamejus DNA. Vi arbejder med aromaterapi, fordi de ædle og eksklusive dufte har en helt unik og holistisk virkning, der både påvirker vores mentale velbefindende og forbedrer hudens tilstand.

Æteriske olier er grundstenen i aromaterapi. De æteriske olier er ekstremt effektive, utroligt koncentrerede og deres kemi er yderst kompleks, da hver olie består af hundredvis af unikke forbindelser.

Den stimulerende aromaterapi optages gennem huden takket være en ganske lille molekylestørrelse, og herved anvender huden naturens potente planteekstrakter, som hjælper til at skabe balance, harmoni og regenerering. Aromaterapi optages ligeledes gennem lugtesansen*, hvor dybe vejrtrækninger fra for eksempel håndfladerne fører duftene til nervecellerne i næsen. Disse transporterer duftene videre til hjernebarken, og herfra kommer duftene til det limbiske system, der styrer følelser og hukommelse. Er man for eksempel trist, kan humøret løftes ved brug af den potente aromaterapi.

*husk altid at dufte til dine aromaterapeutiske produkter, når du påfører dem 


Vores æteriske olier er af højeste kvalitet. De er de rene essenser, som findes i blomster, bær, græs, rødder, frø, bark, frugter og urter.

Altid naturlige dufte

Vi anvender kun naturens rene og ægte dufte i vores hudpleje - aldrig syntetiske duftstoffer. Vores æteriske olier er af højeste kvalitet. De er de rene essenser, som findes i blomster, bær, græs, rødder, frø, bark, frugter og urter. Æteriske olier udvindes ved dampdestillation eller CO2-udvinding. De er helt igennem naturlige og bidrager med hver deres unikke terapeutiske og aromatiske egenskaber.

Indenfor den medicinske verden er æteriske olier i flere århundreder blevet brugt til at dræbe bakterier, svamp og virus. De stimulerer nerverne og hjælper med genopbygning af væv. De fremmer harmoni og balance og kan skabe en særlig følelse eller stemning. Olierne kan påvirke vores sindstilstand, idet de kan gøre os mere positive, afslappede, energiske, fokuserede og meget mere.

Dyrebare dråber

Aromaterapien er et eksklusivt valg, og kun meget få hudplejemærker anvender alene æteriske olier i deres dufte. Nogle anvender kun syntetiske dufte - andre en blanding af naturlige og syntetiske.

Kigger man dybere i et Karmameju-produkt, anvendes der for eksempel ca. 300 roser for at skabe duften af roser i én flaske (200 ml) Karmameju HOPE body oil. Ud over at dufte eventyrligt, indeholder den koncentrerede og eksklusive rosenolie beskyttende antioxidanter og har en foryngende og regenererende effekt på huden. På sindet vil den aromaterapeutiske duft virke opløftende, sensuel og vil fremme positive tanker.

De tre aromaterapigrupper har hvert sit fysiske og følelsesmæssige fokus, og hvert enkelt produkt, under den enkelte serie, har sin egen unikke, dyrebare duftkombination med særegne egenskaber.

Æteriske olier i Karmamejus aromaterapi

Vores dedikation til at anvende rene terapeutiske æteriske olier er drevet af vores ønske om at skabe exceptionelle og virkningsfulde produkter til specifikke behov. Derfor har vi udviklet vores 3 aromaterapigrupper til kroppen; LOVING, CALMING og ENERGIZING. Vores 3 ansigtsserier indeholder ligeledes den dyrebare aromaterapi, men her er det vigtigst at vælge produkter ud fra hudtype og hudtilstand.

Du finder en klar angivelse af tallene: 01, 02 & 03 på vores ansigtsprodukter.

De tre aromaterapigrupper har hvert sit fysiske og følelsesmæssige fokus, og hvert enkelt produkt, under den enkelte serie, har sin egen unikke, dyrebare duftkombination med særegne egenskaber.

Læs mere om LOVING kropsprodukter og se alle produkter her  

Læs mere om CALMING kropsprodukter og se alle produkter her 

Læs mere om ENERGIZING kropsprodukter og se alle produkter her