Når du vælger Karmameju

REN / NATURLIG / EFFEKTIV

/ KLINISK DOKUMENTEREDE INGREDIENSER
/ PARFUMØRSKABTE NATURDUFTE
/ RENE & NATURLIGE PRODUKTER
/ HØJT INDHOLD AF AKTIVE INGREDIENSER
/ AROMATERAPEUTISK EFFEKT

Hver bullet point ovenfor er beskrevet herunder. Kernen i Karmameju er den integritet, der er i hvert produkt. Vi ønsker, at du ved præcis hvorfor du vælger Karmameju …

 

/ Klinisk dokumenterede ingredienser

Vi anvender det fineste udvalg af klinisk dokumenterede ingredienser i Karmamejus hudpleje – det er forbrugerens garanti for optimal effekt og synlige resultater. Vi anvender altid disse eksklusive ingredienser i den dosis, de er dokumenteret ved - og ofte højere.

I vores ansigtscremer har vi eksempelvis løftet indholdet af vores hydrolyserede hyaluronsyre til dobbelt mængde af den dokumenterede in vivo* test, fordi vi ønsker, at forbrugeren skal opnå imponerende resultater ved brug af Karmamejus produkter.

En in vivo test måler effekten på huden ud fra mange forskellige parametre. Den måler for eksempel om ingrediensen forhøjer fugtniveauet, reducerer rødme, udglatter fine linjer, er hyaluron-stimulerende, kollagen-stimulerende, er antimikrobiel og beskytter mod forurening og så videre.

*In vivo (Latin: i liv) er en betegnelse, der benyttes i biologi og lægevidenskab om eksperimenter, der foretages i en levende organisme. I Karmamejus tilfælde på menneskehud.

 / Parfumørskabte naturdufte

De dufte, du nyder i Karmamejus hudplejeserie, er altid 100% naturlige og yder både hudforbedrende og holistiske fordele. Karmameju duftene udvikles i et samarbejde mellem Mette Skjærbæk og vores to primære produktionssteder; i England hos vores britiske parfumør og laboratorium og hos vores økologiske råvareproducent og laboratorium i Italien.

Vi elsker duft og derfor er Karmameju Skincare en aromaterapeutisk hudplejeserie. For os er valget mellem syntetisk parfume og de naturlige dufte let. Vi vælger de dyrebare, dynamiske og naturlige dufte til vores hudpleje, fremfor de inaktive syntetiske duftmolekyler fremstillet på laboratorium. Vi stoler på naturen og ønsker at give forbrugeren de mange fordele, som fås ved de naturlige dufte.

Vores dufte blandes i synergi, hvor de enkelte dufte forstærker hinanden således, at den kombinerede effekt bliver unik. Hver enkel duft tager udgangspunkt i bund-, mellem- og topnoter, da kombinationen giver en dyb, berusende og fuldkommen duftoplevelse.


/ Rene & naturlige produkter

Vi anvender natures væld af dynamiske ingredienser i Karmameju Skincare. En ingrediens som økologisk sheasmør er i sin naturlige form, når den anvendes i et produkt. Det er ingredienser som sheasmør som vi henviser til, når vi omtaler ingredienserne som naturlige.

Andre aktive ingredienser, som for eksempel E-vitamin, skal have en carrier - altså noget, den transporteres i. Når vi skriver, at Karmamejus hudpleje er ren, så omhandler det netop dette. Til at bære E-vitamin har vi valgt en råvareproducent, der anvender solsikkeolie som bærende element.

Ved at fremstille mindre partier kan vi bevare den friske kvalitet uden høje doser konserveringsmidler. Vi udvikler vores formler på en måde, som naturligt minimerer behovet for konserveringsmidler, emulgatorer og overfladeaktive stoffer. Disse har som sådan ikke en gavnlig effekt på huden, men er funktionelle ingredienser for at få en formel til at fungere og at være stabil. 

Vi ønsker, at forbrugeren skal vide præcis, hvad der er i vores produkter. Derfor angiver vi hver eneste ingrediens i produkterne - både på vores emballage og her på hjemmesiden, under hvert produkt. Vores hudplejeserie indeholder rene, naturlige, aktive ingredienser af højeste kvalitet, og vores vigtigste løfte er at sikre, at vi aldrig anvender CMR skadelige stoffer (kræftfremkaldende, hormonforstyrrende og DNA-skadelige).

Vi anvender aldrig ingredienser, hvor videnskaben har sået tvivl om, hvorvidt de kan være skadelige for vores sundhed. I valg af ingredienser fokuserer vi på kvalitet og alle vores ingredienser købes fra leverandører, vi har fuld tillid til. 

/ Højt indhold af aktive ingredienser

Det er en mærkesag for Karmameju at anvende et højt indhold af aktive ingredienser. Dette gælder både de klinisk dokumenterede ingredienser, som vi anvender, men også de mange andre dynamiske plantestoffer, som anvendes i Karmameju Skincare.

Hudpleje er på alle måder en tillidssag. Forbrugeren viser tillid til producenterne, hver gang de vælger at købe et produkt, og denne tillid er essentiel for os altid at leve op til. Vi opfordrer forbrugerne til at stille spørgsmål til de produkter de køber og lære at læse ingredienslister. Herigennem kan de gennemskue det indhold, der er i det enkelte produkt.

Listen over aktive ingredienser i Karmamejus produkter er lang. Under hvert enkelt produkt kan du klikke på drop ned menuen AKTIVE INGREDIENSER og her læse om de mange eksklusive ingredienser, og de egenskaber de har.

/ Aromaterapeutisk effekt

Aromaterapi er en essentiel og vigtig del af Karmamejus DNA. Vi arbejder med aromaterapi, fordi de ædle og eksklusive dufte har en helt unik og holistisk virkning, der både påvirker vores mentale velbefindende og forbedrer hudens tilstand.

Æteriske olier er grundstenen i aromaterapi. De æteriske olier er ekstremt effektive, utrolig koncentrerede og deres kemi er yderst kompleks, da hver olie består af hundredvis af unikke forbindelser. Aromaterapien arbejder gennem huden takket være en ganske lille molekylestørrelse. På den måde kan huden optage naturens potente planteekstrakter, som hjælper med at skabe balance, harmoni og regenerering.

Indenfor den medicinske verden er æteriske olier i flere århundreder blevet brugt til at dræbe bakterier, svamp og virus. De stimulerer nerverne og hjælper med genopbygning af væv. De fremmer harmoni og balance og kan skabe en særlig følelse eller stemning. Olierne kan påvirke vores sindstilstand, idet de kan gøre os mere positive, afslappede, energiske, fokuserede og meget mere.

Læs meget mere om Karmamejus Aromaterapi her. Det vil give dig en dybere forståelse af den fine, dyrebare og virkningsfulde aromaterapi.