Perioden op til jul er en travl tid, og vi har brug for ekstra hænder til at støtte op om vores julesalg i de århusianske butikker. Vi søger derfor en deltids-salgsassistent, som kan arbejde 15-20 timer ugentligt. 

 

Er du vild med naturlig hudpleje, personlig kundekontakt og salg, og har du lyst til at arbejde for et dansk, grønhjertet brand? Så er du måske den, vi leder efter. Vi søger en jule-salgsassistent med drive og engagement til at hjælpe Karmameju med salget i Århus. 

Med opstart hurtigst muligt vil din primære opgave være at sælge Karmameju-hudpleje til forbrugere i udvalgte stormagasiner i Århus, og sørge for, at der altid er varer på hylderne. Som en del af salgsteamet med ansigt udadtil for Karmameju, er det vigtigt, at du har interesse for hudpleje, samt flair for at give gode kundeoplevelser. Det vil helt klart også være en fordel, hvis du har erfaring med hudpleje, men ikke påkrævet, da du får en grundig oplæring i Karmamejus produktunivers.

 

Om jobbet: Du vil indgå i vores salgsteam, hvor din daglige ansvarlige og tætteste kollega vil være til Karmamejus Area Sales Manager for Jylland.

Dine primære ansvarsområder vil være følgende:

-Salg af Karmameju Skincare & Loungewear i udvalgte stormagasiner og butikker i Århus

-Inspirere vores forbrugere og give dem unik vejledning

-Skabe et godt forhold til personalet i den pågældende butik

-Sørge for flot og indbydende vareeksponering på vores hylder og podier
Vareopfyldning

     

    Arbejdstid: Der er tale om en deltidsstilling på 15-20 timer ugentligt, i perioden oktober til december, på tider og dage med størst kundetrafik. Dvs. primært eftermiddage og i weekender. 

    Om dig: Du er positiv, udadvendt og har naturlig udstråling. Du brænder for at lære nyt, og sætter en ære i at give vores kunder den absolut bedste oplevelse. Du formår at arbejde selvstændigt, og ser det som din fornemmeste opgave at yde god service med et smil både til forbrugere, forhandlere og kollegaer.  Derudover er det vigtigt, at du er en aktiv holdspiller, at du har lyst til at bidrage til en god, energifyldt pg glad stemning, og at din personlighed matcher, hvad Karmameju står for, hvorfor du er passioneret og videbegærlig inden for naturlig hudpleje.

     

    Din baggrund: Vi forstiller os, at du enten har et deltidsjob, hvor ekstra timer kan passe ind, eller er studerende med bopæl i Århus. 

     

    Om processen:

    Har du den beskrevne profil, og lyder denne stilling interessant for dig, så send din ansøgning, CV og billede snarest til dkv@karmameju.com 

     

    Deadline:  02. oktober 2022.  Samtaler afholdes løbende. 

    Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

    Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte salgskoordinator Dorthe Voss på 26 33 18 00.

    Om os: Karmameju er en dansk virksomhed, som udvikler og sælger naturlige hudplejeprodukter samt en mindre kollektion af luksuriøst loungewear. Vi har kontor i det kreative København NV i et åbent og dynamisk kontormiljø. Vi er 25 passionerede medarbejdere, som alle gør vores bedste for, at vi glæder os til at komme på arbejde - også når der er travlt.

    Karmameju Skincare – Rentemestervej 62 – 2400 København NV

    www.karmameju.dk