Blid berøring med vidunderlig virkning

Kan man andet end at blive glad, når man ser en lille baby blive helt salig eller hvine af fryd af at blive tørbørstet med blide og skånsomme RENEW face brush? Jeg kan i hvert fald ikke.

Eller bare når jeg børster min egen datter, Mila, og ser hendes glæde og velbehag ved tørbørstning og fodmassage med mere.

Et kærligt ritual

Tørbørstning er et virkelig dejligt ritual at lære børn. Det er både en fin og nærværende måde at være sammen på og skaber samtidig det kropsbevidsthed og stimulerer nervesystemet, lymfesystemet og blodcirkulationen. Det fjerner tørhedsknopper og minimerer behovet for hudplejeprodukter.

Anvend RENEW face brush på de helt små som tørbørste og hårbørste. Det gør den tørre og sarte babyhud godt med en blid eksfoliering samt stimulering i hovedbunden for, for eksempel, at forbygge arp. Din baby vil elske den bløde børste på ansigt, hovedbund og krop.

Til de større børn anbefaler vi BUFF natural body brush og blide, rytmiske strøg - altid mod hjertet. Mange børn begynder hurtigt selv at søge tørbørsten, når de kommer hjem fra skole eller legeaftaler. Den fysiske stimulering er ikke til at tage fejl af og det psykiske er en gave som kommer oveni.

Del altid gerne jeres historier med os. Vi vil så gerne høre om de resultater der opnås, så vi kan anbefale andre teknikker, ritualer og lignende ud fra jeres historier.

Læs Derfor tørbørster jeg om hvorfor jeg forelskede mig i tørbørstning og læs om børsterne, vedligeholdelse og meget mere ved at klikke på produkterne herunder.

Alt det bedste / 

Mette

[collection1]