Et limited edition samarbejde med den danske kunstner og haute couture illustrator Sofie Nordstrøm bringer en glædelig nyfortolkning af nogle af Karmamejus mest elskede produkter - vores tre body oils.

20 vidunderlige år med Karmameju er gået. I den anledning glæder det os at dele et helt særligt samarbejde med jer. Et samarbejde, der illustrerer en personlig rejse i tid for stifter af Karmameju, Mette Skjærbæk.

Illustrator Sofie Nordstrøm har i hånden tegnet tre yndefulde, smukke og stærke illustrationer, der på allerfineste vis illustrerer de tre aromaterapeutiske serier som HOPE body oil 01, MILD body oil 02 og WILD body oil 03 repræsenterer.

En rejse i tid 

En gang imellem drages jeg. En gang imellem stopper jeg op og føler noget, der er større end så meget andet.

Sådan havde jeg det for tid tilbage, da mine øjne fangede et meget smukt udtryk. Det vækkede to elementer i mig: Min kærlighed til æstetik og minderne fra de 10 år jeg spenderede som fotomodel på den internationale modescene. 

Om end tiden i modebranchen er ved at være længe siden, så er den stadig en central del af, hvem jeg er, og den har haft stor betydning for, hvorfor mit Karmameju brand er blevet som det er. Tiden som fotomodel gav mig vinger og gjorde mig modig. Det gjorde mig sårbar og forvirret. Det er som alle andre store perioder i ens liv - de former, hvem vi bliver.

Da jeg så Sofie Nordstrøms illustrationer vidste jeg med det samme, at vi skulle skabe noget sammen. Noget, der for mig, forbandt fortiden med nutiden.

Det glæder mig derfor meget at præsentere jer for en limited edition af vores delikate og himmelske body oils HOPE, MILD & WILD.

Fortolkning af HOPE body oil 01 / Aromaterapigruppe 01

HOPE hører til i vores dekadente, sanselige, positive, feminine og stærke 01’er serie. 01’erne er primært båret af de dybe, varme, forførende blomster- og trænoter. 01-serien er vores mest luksuriøse og dekadente aromaterapeutiske serie, der tilfører harmoni, positivitet og balance til krop og sjæl. De udsøgte blandinger kombinerer dyrebare 100% naturlige noter fra ylang ylang, jasmin, patchouli, magnolia, rose, cedertræ, vetiver og mange flere. 

Sofie har smukt, og med eminent præcision, fanget essensen af 01-serien på illustrationen til HOPE body oil. Den meget feminine og dekadente kjole, de dybe bordeaux silkebånd, der bevæger sig legende i vinden og kvindens sødmefyldte, let flirtende ansigt, repræsenterer så fint vores dyrebare 01-serie.

Fortolkning af MILD body oil 02 / Aromaterapigruppe 02

MILD er fra vores 02-serie, som bedst beskrives som den lindrende, afstressende europæiske urtehave. 02-serien er som et lunt, let cashmere tæppe som svøbes over krop og sjæl. Serien er så fin til tiden, vi lever i, hvor et bevidst valg om at skrue ned for tempoet gør de fleste af os godt. I 02-serien kombinerer vi blandt andet kamille, lindeblomst, lavendel, benzoin og neroli som grundsten i mange af 02-seriens dufte.

Illustrationen af moderen med spædbarnet i sin favn, og datteren ved sin side, viser så yndefuldt den ro, kærlighed og integritet, som er så vigtig, når vi udvikler produkter til den beroligende 02-aromaterapigruppe.

Fortolkning WILD body oil 03 / Aromaterapigruppe 03

Den opulente 03-serie, som WILD er del af, er sprudlende, energigivende, forfriskende, stimulerende, vild og befriende. 03’erne er primært centreret omkring de asiatiske citrus- og krydderinoter. Vi anvender dynamiske powerhouse ingredienser som citrongræs, may chang, mandarin, grapefrugt, appelsin, citron, mynte, eukalyptus og krydderier som nellike og sort peber.

I 03-serien ønskede vi, at Sofie viste den power og styrke, der ligger bag 03-serien, hvor ikke 10 vilde heste kan stoppe én. Tøjet er maskulint og feminint på samme tid, og de overdådige metervarer smyger sig bag hendes krop. Hånden er på hoften, og hun bevæger sig fremad. Hun smiler sødt for hun nyder livet, og hun lever det i fulde drag.

Samarbejdet med Sofie bekræftede kun vores formodning om, at hun er ubeskrivelig dygtig til fortolkning - med den smukkeste streg og så fine observationer.

Sofies illustrationer opsummerer noget uendelig fint, noget sårbart og noget stærkt. Sådan som jeg ser mennesker, når vi er finest – indre glæde, diversitet og mangfoldighed.

Vores limited edition body oils er en rejse gennem tid for mig, der repræsenterer fortiden, nutiden og fremtiden. Det er en glædelig fortolkning af nogle af vores mest elskede produkter – som med nye klæder får muligheden for at definere en smuk tidsrejse både for Karmameju som brand og for mig som menneske - her på det 20. år i Karmamejus rejse. 

Alt det bedste /

Mette

 

[collection1]