Er vi klar til at hoppe? Ind i det nye år

Og hvad drømmer vi om? Hvad er ønskerne for 2019?

For mine kære, for min Karmameju-familie og for alle mennesker - der oplever jeg, at det vigtigste fokus må være at finde det rette tempo i livet. De rigtige prioriteter.

Det er jo desværre efterhånden old news, at der løbes for hurtigt i forventningens ræs. Jeg prøver at regne ud, hvorfor vi gør det? Hvorfor vi ikke alle vågner og tænker: JEG SKAL HAVE DET BEDSTE UD AF I DAG! DEN SKAL NYDES. Det må være, når vi har dét fokus, at vi krammer livet endnu dybere og inderligere.

Jeg kan godt lide, at et nyt år starter – jeg har haft mange gode år i mit liv, men der er også altid svære bjerge at bestige. Når et nyt år starter er det som en ren tavle. Man kan starte en ”ny historie”.

Helt forfra.

Sidste år var mit nytårsforsæt ”bare gør det”. Hvis en veninde spørger om jeg vil med ud og rejse, så sig JA. Hvis jeg har en café, jeg gerne vil besøge – så prioritér det. Hvis jeg drømmer om en hel dag i sengen, så book den ind. Så længe det er noget godt, så gør det.

I mange år har livet fra udsigtsposten i min frontallap været lidt praktisk anlagt. Familie, arbejde, organisér, prøv at være på forkant, spar sammen, fikse, ordne. Jeg har også haft masser at se til i 2018, men jeg fik sagt JA til en hel masse, fik prioriteret de rette mennesker i mit liv, og jeg fik skabt uforglemmelige minder. HURRA! Jeg er så glad for, at jeg fik sat mig et nytårsforsæt – for det mindede mig om, hvad jeg gerne ville.

Men hvad så med 2019? Hvad er det VIGTIGSTE, jeg skal huske at have fokus på?

Jeg er ikke i tvivl om, at det har rødder i egenomsorg. At være god ved MIG.

For det der sker, når vi er gode ved os selv, er en indre varme, ro og glæde. Når vi stopper op og lytter til egne ønsker, så får vi det fra livet, vi gerne vil have. Det vigtigste fokus må være at lytte til mit hjerte, mere end til min hjerne – og dét er ikke den nemmeste ting at gøre. Min hjerne har nemlig mange idéer og meninger om, hvordan alt skal være – men hjertet ved bedst.

Jeg tror på, at der i hjertet er den vigtigste viden om vores egentlige behov - ikke de behov, vi tog med os fra barndommen, og fra mennesker omkring os. Hjertet kender DIT behov. Dét, der ligger dybt inde i den individuelle sjæl.

Derfor vil jeg hoppe ind i 2019 med tankerne på mit hjerte, på at lytte og at stole mere på det.

Og her på falderebet af 2018, vil jeg gerne dele med jer, at 2019 er året hvor Karmameju fylder 20 år og Karmameju Skincare fylder 10 år. Det er en milepæl. Nu ikke længere en teenager - nu helt i de voksnes rækker. Det var ikke lykkedes uden jer – alle I vidunderlige mennesker, der har støttet vores produktrejse med Karmameju, og har set vigtigheden i den integritet, vi altid har haft bag Karmameju produkterne.

Det er jeg så taknemmelig for.

Tusind tak for jeres støtte og kærlighed til produkterne.

Hele det dejlige Karmameju team og jeg, ønsker jer alle det bedste år i 2019 – må alle jeres drømme gå i opfyldelse.

Alt det bedste /

 Mette